Το πολυεργαελείο που ετοιμάζεται να μπει στα παπούτσια του Μαυρία

Τις υπηρεσίες ενός από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν θα στερηθεί η Ομόνοια για τουλάχιστον ένα μήνα. Ο Ελλαδίτης μπακ στάθηκε άτυχος, αφού μέχρι τον τραυματισμό του διένυε μια από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής είχε συμμετοχή στα 21 από τα 22 παιχνίδια, με σύνολο 1890 λεπτά, ενώ από τη 2η αγωνιστική και μετά δικαίως δεν βγήκε από την ενδεκάδα του Χένινγκ Μπεργκ.

Παρά τη νέα ατυχία, η Ομόνοια και δη ο Χένινγκ Μπεργκ είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά. Ως εναλλακτικές λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας παρουσιάζονται οι Τόμας Χούμποτσαν και Μάριος Στυλιανού, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει τη θέση του Μαυρία. 

Ο Σλοβάκος αμυντικός έδειξε πολύ θετικά στοιχεία στις πρώτες του συμμετοχές με τη φανέλα του τριφυλλιού, ενώ απέδειξε ότι είναι πολυεργαλείο στα χέρια του Νορβηγού κόουτς, αφού παίζει σ' όλες τις θέσεις της άμυνας.

Η εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ το παιχνίδι των πρασίνων, αν και είναι πολύ διαφορετικός παίκτης από τον Μαυρία σε στυλ παιχνιδιού. Τα 10 παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε μπορεί να φαίνονται λίγα, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι δεν είναι εκτός αγωνιστικού ρυθμού. 

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Λανγκ και Λούφτνερ, δεν έδωσαν περιθώριο για περισσότερες συμμετοχές στον Χούμποτσαν, ενώ ο Μπεργκ απέδειξε ότι εμπιστεύεται συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στη σωστή στιγμή.

Στην προκειμένη φάση, ο Σλοβάκος δεν έρχεται τόσο ως λύση ανάγκης, αλλά ως ένας παίκτης που θα μπορεί να προσφέρει ενεργά, για όσο διάστημα θα χρειαστεί ν' απουσιάσει ο Μαυρίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου