Έστειλε μήνυμα παραμονής στην Ομόνοια ο Ακιντόλα

Πολύ χαρούμενος από το κλίμα και τη μέχρι στιγμής παρουσίας του στην Ομόνοια νιώθει ο Νταβίντ Ακιντόλα, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.
 
Ο εξτρέμ των πρασίνων είναι από τους διακριθέντες της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ στα τελευταία ματς, ενώ στο τριφύλλι αποφεύγουν να σχολιάσουν οτιδήποτε αφορά τον προγραμματισμό. 
 
Οι δηλώσεις του:
«Δουλέψαμε σαν ομάδα και είμαι χαρούμενος που πήραμε το τρίποντο. Σημαίνει πολλά η νίκη. Θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Ήμασταν συμπαγείς πίσω. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα έρχονταν τα γκολ. Δουλέψαμε σαν ομάδα. Θέλουμε το πρωτάθλημα, δεν κοιτάζουμε πίσω.

Είναι μια μεγάλη ομάδα η Ομόνοια. Απ΄όταν ήρθα εδώ με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Για την ώρα είναι ο στόχος μου να βοηθώ την ομάδα. Θέλω να μείνω ναι. Με βοηθά η Ομόνοια και σαν άνθρωπο και σαν παίκτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αναχωρεί για Σερβία η Πάφος, σφραγίζει την πρόκριση και εξασφαλίζει ομίλους
«Η δουλειά μας δεν είναι να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο, μας κατηγορούσαν ότι δεν είχαμε Κύπριους»
Συμφωνεί με την FIFPRO ο Νεοφυτίδης-«Η FIFA βάζει πάνω από όλα το κέρδος»
Κατάλογος επικίνδυνων αντικειμένων στα γήπεδα-Ανάμεσα τους γυάλινα ποτήρια, εργαλεία και πανό με υβριστικά συνθήματα
Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης