Έκαναν του κεφαλιού τους καταρρίπτωντας το μύθο του Ντούσαν

Δεν ξεκίνησε θετικά τη β’ φάση του πρωταθλήματος η ΑΕΛ,  που πραγματοποίησε μια πολύ κακή εμφάνιση στο χθεσινό (07/03) ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια. Οι γαλαζοκίτρινοι, παγιδεύτηκαν στην τακτική των πρασίνων και μη μπορώντας να αντιδράσουν, δέχτηκαν μια ήττα με κατεβασμένα τα χέρια.

Το παιχνίδι, ξεκίνησε με τις δυο ομάδες, να προσπαθούν να επιβάλουν το ρυθμό τους, με την Ομόνοια, να είναι η ομάδα που το κατάφερε, βάζοντας τρομερή πίεση, κλείνοντας την ΑΕΛ, στο δικό της μισό. Από το δέκατο λεπτό μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Ντούσαν Κέκρεζ, ήταν πραγματικά αγνώριστη. Σε παθητικό ρόλο, καθ΄ όλη τη διάρκεια και την Ομόνοια, να πιέζει ήταν φυσικό επόμενο να έρθει το τέρμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άνοιξε τη διαφορά κι έβαλε πίεση η Ομόνοια-Η μάχη στον πυθμένα της βαθμολογίας

Έτσι και έγινε, με τον Κακουλή, να δίνει προβάδισμα στην Ομόνοια. Ο Γκόμες, διπλασίασε τα τέρματα των πρασίνων με το παιχνίδι να τελειώνει με την έναρξη της επανάληψης. «Όλα στραβά και ανάποδα», είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Αντρέ Τεσέϊρα. Η ΑΕΛ, δεν παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, δεχόμενη μια ήττα στο «κάστρο» της, κάτι που εκνεύρισε και τον Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, από τις λίγες φορές που κάνει τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Εκνευρισμένος, αναφέρθηκε σε μερικούς ποδοσφαιριστές του, λέγοντας πως, «με θυμώνει είναι όταν κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ακολουθούν την τακτική που έχουμε από την αρχή». Θέλησε να στείλει τα δικά του μηνύματα στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και το έκανε με αυτό τον τρόπο, αλλά και με ομιλία του στα αποδυτήρια όπως το αποκάλυψε στη διάσκεψη τύπου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξέσπασε ο Κέρκεζ: Με θυμώνει, είναι δικό μου πρόβλημα αν δεν ακολουθούν

Το πρόβλημα όμως είναι σοβαρό με αυτά που ανέφερε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Όταν μια ομάδα, που καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, διακρίνεται για το τρόπο παιχνιδιού που αγωνίζεται, τη σταθερότητα της στην άμυνα, το κλειστό και μεθοδευμένο παιχνίδι και ακούς τον προπονητή να αναφέρει κάτι τέτοιο σημαίνει πως κάτι συμβαίνει που πρέπει άμεσα να αλλάξει.
 
Διατεθειμένος να το αλλάξει είναι ο Ντούσαν Κέρκεζ φυσικά, αλλά αυτό πρέπει να γίνει πριν το θέμα μεγαλώσει και διογκωθεί. Κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα και κανείς δεν μπορεί να αναιρέσει, τις επιλογές του προπονητή του και ειδικά ενός ανθρώπου όπως ο Ντούσαν Κέκρεζ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:  «Ζωγράφισε» στο γήπεδο και πάτησε την ΑΕΛ με τριάρα η Ομόνοια

Ποδοσφαιριστές και διοίκηση, πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, θέτοντας υπόψιν τα όσα κατάφεραν να κάνουν κατά τη φετινή πολύ δύσκολη χρονιά για την ΑΕΛ.  Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο και στον κόσμο έχει αλλάξει και κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει το δικαίωμα να παρακούει τις οδηγίες του προπονητή του. Ειδικά σε μια ομάδα επιπέδου της ΑΕΛ. Εάν δεν μπορεί, τότε πρέπει να αποχωρήσει.

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναφέρθηκε ο Ντούσαν Κέκρεζ, κατάφεραν να καταρρίψουν τον μύθο του Ντούσαν Κέρκεζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Νέβιλ: Αν η Νότιγχαμ δεν σταματήσει να ασχολείται με τη διαιτησία θα πέσει
Ο Αντσελότι προανήγγειλε την επιστροφή του Κουρτουά
Σλοτ: Θέλω να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ, αισιόδοξος πως θα συμφωνήσει με τη Φέγενορντ
Εμφατικό πέρασμα τίτλου της Σίτι από το Μπράιτον
Τέλος η σεζόν για τον Ένζο Φερνάντες
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Σχεδιάζει να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ με τον Τιράμ η Παρί Σεν Ζερμέν
Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών