Ενδεκαδάτος και σκόρερ με τη Μορέλια, o παίκτης που «στέλνουν» στον ΑΠΟΕΛ

Πριν μερικές ημέρες δημοσιεύματα ήθελαν τον ΑΠΟΕΛ να ενδιαφέρεται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Λούκας Βιγιαφάνιες.

Σημερινό (9/3) δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr αναφέρεται στον Αργεντινό άσο, σημειώνοντας το πόσο εφικτό είναι το ενδεχόμενο να επιτρέψει στο τριφύλλι.

Αναλυτικά:

Ποιος είπε πως ο Λούκας Βιγιαφάνιες αγωνίζεται μονάχα ως αλλαγή στα παιχνίδια της Μορέλια Μονάρκας στο εξωτερικό και δεν παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο; Μέγα λάθος.

Και τρανή απόδειξη αποτελεί το παιχνίδι Νεκάξα- Μορέλια Μονάρκας (1-2) που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/3) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός το όνομα του οποίο έπαιξε στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες και πήρε φανέλα βασικού ξεκινώντας στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του και σημείωσε το δεύτερο γκολ με «ζυγισμένη» κεφαλιά που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο (μετά το 01:38).

Ο 28χρονος παίκτης αγωνίστηκε συνολικά  64 λεπτά και το γκολ που πέτυχε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν συνολικό το τρίτο την φετινή σεζόν σε σύνολο 19 αγώνων.

Παρεμπιπτόντως, η προηγούμενη φορά που ο «Βίγια» είχε βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Μορέλια Μονάρκας το ημερολόγιο έγραφε 2 Οκτωβρίου 2019 στην αναμέτρηση κόντρα στην Πουέμπλα.

Να υποθέσουμε πως οι Μεξικανοί «τσίμπησαν» απ΄τα όσα κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα και φέρνουν τον Βιγιαφάνιες να αποτελεί έναν από τους μεγάλους (και δύσκολους) μεταγραφικούς στόχους του «τριφυλλιού» εν όψει καλοκαιριού και αποφάσισαν να τον διαφημίσουν; Ο χρόνος, θα δείξει.

Σε κάθε περίπτωση να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Βιγιαφάνιες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και σύμφωνα με όσα δήλωσε προ ημερών ο Έλληνας εκπρόσωπός του, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο στο SDNA, μέχρι τώρα δεν έχει εκφραστεί κανένα επίσημο ενδιαφέρον από πλευράς «πρασίνων» για την μεταξύ τους συνεργασία.

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου