Τα ήρεμα νερά που τάραξε ο Ουζόχο και το μεταγραφικό ντεμαράζ

Τα ήρεμα νερά που επικρατούσαν για αρκετό καιρό στα μεταγραφικά του ΑΠΟΕΛ, ταράχθηκαν τις τελευταίες μέρες, μετά τη μεταγραφή του Φράνσις Ουζόχο, αλλά και την εμπλοκή των γαλαζοκιτρίνων στις περιπτώσεις των Μπεν Σαχάρ και Ζόντερ Κάντις.
 
Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ψάχνει για δύο επιθετικούς με τον Ισραηλινό Μπεν Σαχάρ να έχει το προβάδισμα. Οι γαλαζοκίτρινοι, φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή και αναμένεται η απάντησή του.
 
Ο Σαχάρ, είναι 31 ετών και την τελευταία πενταετία αγωνίζεται στην Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ στο παρελθόν πέρασε από Τσέλσι, Ρέιντζερς, Σέφιλντ Γουένστεϊ, Πόρτσμουθ, Οσέρ, Χέρτα Βερολίνου, Αρμίνια Μπίλεφελντ, Ντε Γκρααφσαπ και Βίλεμ.
 
Από την άλλη, ο Κάντις, είναι 24 ετών και ανήκει στο δυναμικό της Μπενφίκα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην γαλλική Ντιζόν, όπου κατέγραψε 17 συμμετοχές και δύο γκολ.
 
O Κάντις ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Πετάρε και πέρασε από Καράκας, Νασιονάλ, Μορεϊρένσε, Μονάγας και Βιτόρια Σετουμπάλ, πριν καταλήξει στην Μπενφίκα.
 
Παράλληλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για διάφορες θέσεις. Μέχρι στιγμής, έχουν αποκτηθεί οι Σάντος, Αποστολάκης, Τσιλιγγίρης, Κλωναρίδης, Μιγκέλ Σίλβα και Ουζόχο.
 
Στο μεταξύ, ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει το απόγευμα το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, κόντρα στην Δόξα στον Αρχάγγελο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου.
 
Υπενθυμίζεται ότι για την ομάδα της Κατωκοπιάς θα είναι το δεύτερο φιλικό, αφού αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Ομόνοια στο Ηλίας Πούλλος, όπου έχασε με το στενό 1-0, χάρις σε γκολ του Φώτη Παπουλή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου