Έδωσε τα χέρια με Μπάμπιτς η ΑΕΛ-Υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο ο Κροάτης

Παίκτης της ΑΕΛ και επίσημα είναι ο 22χρονος Κροάτης επιθετικός Μάτκο Μπάμπιτς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΕΛ, ο νεαρός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους γαλαζοκίτρινους, μέχρι το 2025.

Ο Μπάμπιτς έχει αγωνιστεί στις ομάδες τις Κροατίας Λοκομοτίβα, Ριέκα και Ρούντες, όπως επίσης και στην Σλοβάκικη Κάρβινα. Έχει αγωνιστεί επίσης, σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του, φτάνοντας μέχρι την ομάδα των κάτω των 21.

Η ΑΕΛ καλωσορίζει τον Μπάμπιτς στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και του εύχεται κάθε επιτυχία και πολλούς τίτλους με την φανέλα της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι στιγμής, η ΑΕΛ πέραν του Μπάμπιτς, έχει αποκτήσει τους Βραζιλιάνους Έουλερ και Ντανίλο, τον Βασίλη Παπαφώτη, τον Σίτο Ριέρα και Γκορντάν Μπουνόζα.

Πέραν από τα μεταγραφικά, η ομάδα της Λεμεσού συνεχίζει την προετοιμασία της στο Πελένδρι. Αύριο θα δώσει φιλικό προετοιμασίας με τον Κούρρη Ερήμης και το ερχόμενο Σάββατο με τη Δόξα Κατωκοπιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση