Μετρά δυνάμεις στο «Παπαδόπουλος» ο ΑΠΟΕΛ-Ψάχνει τους εκλεκτούς ο Ουζουνίδης

Μετρά τις δυνάμεις του κόντρα στην Ανόρθωση ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ταξιδεύει σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για να δώσει φιλικό αγώνα απέναντι στη «Μεγάλη Κυρία».
 
Μετά από τους αγώνες με Δόξα, Ερμή και Ολυμπιακό, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να δει το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του και να εντοπίσει τις όποιες αδυναμίες παρουσιαστούν, ώστε να τις διορθώσει μέσα από τις προπονήσεις.
 
Από το φιλικό σίγουρα θα απουσιάσει ο Τόμας Ντε Βινσέντι, όπως και ο Βούγιαντιν Σάβιτς, ο οποίος προσπαθεί είχε την περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Αντίθετα, περισσότερο χρόνο συμμετοχή, πιθανότατα να πάρει ο Κλωναρίδης, ενώ δεν αποκλείεται οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ να δουν για πρώτη φορά αγωνιζόμενο το νέο μεταγραφικό απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων Μπεν Σαχάρ.
 
Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει τον προγραμματισμό του, ώστε να κλείσει το ρόστερ του. Συνολικά, όπως ανέφερε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, υπολείπονται άλλες τέσσερις προσθήκες.
 
Το τελευταίο όνομα που κυκλοφόρησε για τον ΑΠΟΕΛ, είναι αυτό του Λίντσει Ρόουζ που αγωνίζεται στον Άρη Θεσσαλονίκης, ωστόσο η περίπτωσή του φαντάζει δύσκολη.
 
Ο 28χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, διατηρεί συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους, για άλλα δύο χρόνια και παρότι πιέζει την ελληνική ΠΑΕ για να αποχωρήσει, μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε η χρυσή φόρμουλα για να εκδοθεί το διαζύγιο.
 
Απ’ εκεί και πέρα, αναμονή επικρατεί και στο θέμα του Νταβίντ Ακιντόλα, για τον οποίο οι γαλαζοκίτρινοι αναμένουν την απάντηση της Μίντιλαντ.
 
Σε μια άλλη εξέλιξη, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, για τη νέα χρονιά με σύνθημα «Restore Normality» και αναμένει από τον κόσμο του να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοίκησης και να αγοράσει τα πακέτα για τη σεζόν 2020-21.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ