Στον αέρα το πρωτάθλημα του Καζακστάν-Κάνει σκέψεις για το μέλλον του ο Πιέρος

Αβέβαιο μπορεί να θεωρείται το μέλλον του Πιέρου Σωτηρίου στο Καζακστάν. Κι αυτό γιατί το πρωτάθλημα της χώρας πήρε τρίτη συνεχόμενη αναβολή και δεν θα επαναρχίσει στις 17 Αυγούστου όπως ήταν προγραμματισμένο. Οι ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα αφού δεν έχουν καθόλου αγωνιστικό ρυθμό για να παίξουν στα προκριματικά στην Ευρώπη. 

Λόγω της νέας πραγματικότητας που έφερε ο κορωνοϊός στη χώρα, οι Αρχές του Καζακστάν αρνούνται να δώσουν το πράσινο φως για να αρχίσει το πρωτάθλημα. Το γεγονός αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα όσον αφορά την ομάδα του Κύπριου διεθνή, Αστάνα, η οποία αγωνίζεται κόντρα στη Μπρεστ Λευκορωσίας. 

Σ' αυτό σημείο δεν αποκλείεται να υπάρξει και οριστική διακοπή του πρωταθλήματος υπό τον φόβο του κορωνοϊού, με τον Πιέρο να σκέφτεται και να αξιολογεί όλα τα δεδομένα που έχει μπροστά του σχετικά με το μέλλον του. 

Σίγουρα ο ίδιος δεν θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Κύπρο, δεδομένου ότι κάποια από τις ομάδες του νησιού θα του προσφέρει το συμβόλαιο που επιθυμεί. Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του ενδέχεται να παίξει και η εγκυμονούσα σύζηγός. 

Άλλωστε τόσο ο ΑΠΟΕΛ, όσο και η Ομόνοια θα έβλεπαν με θετικό μάτι την ένταξη του 27χρονου σέντερ φορ στο ρόστερ τους, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2022. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»