Τα βάζει με την Αρχή Αδειοδότησης η Σαλαμίνα-«Διαφορά στο οικονομικό για το Παπαδόπουλος»

Στο στόχαστρο της Νέας Σαλαμίνας, βρίσκεται η Ανεξάρτητη Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων, με φόντο την απόφαση τους, να μην αδειοδοτήσουν το στάδιο «Αμμόχωστος».
 
Μιλώντας στον «ALPHA», ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιάννης Χρυσοστόμου, ανέφερε ότι, «εμείς αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί, αλλά πρέπει και κάποιοι άλλοι να αναλάβουν το μερίδιο που τους αναλογεί. Μέσα σε ένα περιβάλλον, όπου όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, με εφαρμογή πρωτοκόλλων, με περιορισμένες δυνατότητες πρόσβασης σε κυβερνητικές ή ιδιωτικές υπηρεσίες, ερχόμαστε στο παρά τίποτα, για να αναδείξουμε αυτά τα προβλήματα. Το ερώτημα είναι γιατί δεν συνεδρίασε πριν μια εβδομάδα η Αρχή, για να υπάρχει περιθώριο, για να προσκομιστούν τα έγγραφα ή οι μελέτες».
 
Υποστήριξε ότι, «ένα από τα θέματα που χρειάζεται για το δικό μας γήπεδο είναι το στέγαστρο, το οποίο από τη σύσκεψη του Προεδρικού το Φεβρουάριο του 2020, δόθηκαν εντολές για επιδιόρθωση του προβλήματος. Περί τα μέσα Μαΐου όμως, είχαμε lockdown και υπήρξε παγοποίηση των κονδυλίων για τον αθλητισμό. Προς τιμή του Προέδρου του ΚΟΑ, είχαν εγκρίνει το συγκεκριμένο κονδύλι και προχωρήσαμε στην προσφοροδότηση του έργου. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν ήταν έτσι εύκολα τα πράγματα».
 
Σημείωσε επίσης ότι, «υπήρχε ένα σύνολο βελτιωτικών έργων τα οποία έπρεπε να ξεκινήσουμε από τα μέσα Ιουνίου, με ένα καταληκτικό πλαίσιο το τέλος Ιουλίου και να υποβληθεί η αίτηση, κάτι το οποίο πράξαμε στις 7 Αυγούστου. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα να μπουν συνεργεία, να επιδιορθώσουν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Ένεκα και του κορωνοϊού, και της οικονομίας. Το πρόβλημα, είναι ότι η Αρχή Αδειοδότησης, πρέπει να στελεχωθεί με προσωπικό και να διεκπαιρεωθούν τα έργα, γιατί είναι υποστελεχωμένη».
 
Ακριβό το Παπαδόπουλος
Ως προς τον ορισμό του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο κ. Χρυσοστόμου τόνισε ότι δεν ξέρει αν θα διεξαχθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο ο αγώνας, γιατί υπάρχει μια οικονομική διαφορά με τους διαχειριστές του σταδίου.
 
«Έχουμε βρεθεί στα δύο στενά και η τιμή που ζητείται για ένα αγώνα είναι υπερβολική και θα πρέπει να αποφασίσει το Δ.Σ.  αν θα
καταβάλουμε αυτό το υπέρογκο ποσό ή αν θα ζητήσουμε από την ΚΟΠ να βρούμε άλλο γήπεδο, που να ανταποκρίνεται στις οικονομικές μας δυνατότητες».
 
Απαντώντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους, στην οποία καλούσε τις αρχές κάθε σταδίου που δεν έλαβαν αδειοδότηση να παραιτηθούν, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας ανέφερε ότι, «ο αγαπητός Ανδρέας Σοφοκλέους να περιοριστεί στα του σωματείου του και αν πρέπει να παραιτηθούν οι Αρχές του σταδίου Αμμόχωστος, αυτό δεν θα το αποφασίσει ο Ανδρέας Σοφοκλέους, αλλά ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό