Τον έκαψαν οι αμυντικοί χαφ-Τι δεν έδειξε και τι χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ

Η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Καρμιώτισσα, απογοήτευσε τους οπαδούς του, αλλά περισσότερο απογοήτευσε τον ίδιο τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος παραδέχθηκε στη διάσκεψη τύπου, ότι η ομάδα του είχε πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που όπως ανέφερε δεν το περίμενε.
 
Ο ΑΠΟΕΛ, όσο καλός ήταν στα επιθετικά του καθήκοντα, άλλο τόσο κακός ήταν στις αντιδράσεις του στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο εύκολα γκολ από την ομάδα των Πολεμιδιών.
 
Στο πρώτο γκολ, ο Μάριους Λουντεμό έχασε τη μπάλα από τους ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας, με αποτέλεσμα ο Ισμαήλ Σάσι να βρεθεί σε θέση βολής και να ισοφαρίσει σε 1-1. Στη συγκεκριμένη φάση, φάνηκε η κακή λειτουργία που είχαν οι γαλαζοκίτρινοι, με τις γραμμές κέντρου και άμυνας, να βρίσκονται σε πολύ μεγάλη απόσταση.
Παρότι, η Καρμιώτισσα, κτύπησε πολλές φορές καμπανάκι στον ΑΠΟΕΛ, μετά το πρώτο της γκολ, εντούτοις οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έδειχναν να λαμβάνουν τα μηνύματα και σε κάθε επίθεση της νεοφώτιστης ομάδας, ελλόχευε κίνδυνος για την εστία του Μιγκέλ Σίλβα.
 
Ο Ουζουνίδης απέσυρε τον Λουντέμο αλλά…
Αντιλαμβανόμενος την κακή βραδιά στην οποία βρισκόταν ο αμυντικός χαφ του ΑΠΟΕΛ,  Μάριους Λουντέμο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να τον αποσύρει και να περάσει στη θέση του τον νεαρό Γιάννη Σατσιά.
 
Ο νεαρός παραλίγο να γίνει ήρωας για τον ΑΠΟΕΛ, αφού στο 62’ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-1 για την ομάδα του. Τελικά έγινε ο μοιραίος της αναμέτρησης, αφού μόλις δύο λεπτά μετά το γκολ του Ράφαελ Σάντος, με το οποίο ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε στο παιχνίδι, ο Σατσιάς έκανε λάθος διώξιμο, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στον Χρίστου, ο οποίος έγραψε το τελικό 2-2.
Σίγουρα, ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δουλέψει αρκετά τα λάθη που έγιναν στην άμυνα, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, κόντρα στην Τζιλάνι από το Κόσοβο, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θέλει να δει μεγαλύτερη συνέπεια από τους ποδοσφαιριστές του στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, κάτι που δεν έδειξαν στο χθεσινό παιχνίδι. Επίσης θα προσπαθήσει να δέσει καλύτερα την αμυντική γραμμή με εκείνη του κέντρου, χωρίς να αποκλείεται να προβεί σε ανακάτεμα της τράπουλας για να το πετύχει.
 
Απ’ εκεί και πέρα, οι γαλαζοκίτρινοι, είναι φανερό ότι χρειάζονται αγωνιστικά λεπτά, αφού η πεντάμηνη αποχή από επίσημους αγώνες, τους κόστισε αρκετά, όπως και σε όλες τις ομάδες.
 
Σίγουρα από τα επόμενα παιχνίδια θα αρχίσουν να εγκλιματίζονται καλύτερα και τα νέα αποκτήματα, ώστε να βρεθεί η απαιτούμενη χημεία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.
 
Στο μεταξύ, στην Κύπρο βρίσκονται από χθες ο Ισραηλινός Ομέρ Ατζιλί και ο Βραζιλιάνος Κάρλος Ντίας, οι οποίοι αναμένεται να περάσουν από τις ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να ανακοινωθούν από τον ΑΠΟΕΛ.
 
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόδρομος Πετρίδης, πέραν από αυτές τις δύο προσθήκες, αναμένεται να γίνουν άλλες μία με δύο κινήσεις, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια προχωρημένη περίπτωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια της Ανατολικής οι οπαδοί της Ομόνοιας
Ορίστηκε η καυτή σφυρίχτρα του μεγάλου τελικού πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε ΑμεΑ, πολλά παράπονα για το στάδιο Άλφαμεγα-Σειρά μέτρων από Λοττίδη
«Ο καθένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκ. προέρχονται από χορηγούς και τη συμβολή των ιδιοκτητών»
Βράβευση για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, Μιχάλη Χαραλάμπους
Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια
Μπεν Σιμόν για το πρωτάθλημα-«Ξέρω πόσο το θέλουν οι οπαδοί μας, το αξίζουμε»
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή στο ΓΣΠ-Ποια τα δεδομένα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Δύο αγώνες για την τελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ-Το μόνο ενδιαφέρον ο πρώτος σκόρερ
Στον Κεραυνό το δεύτερο εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος