«Το παιχνίδι άρχισε με 36 βαθμούς Κελσίου, φανταστικό αποτέλεσμα με αυτά τα δεδομένα»

Ως ένα φανταστικό αποτέλεσμα, υπό τις συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα του αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Καρμιώτισσα, χαρακτήρισε τη νίκη, ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ.
 
Στη διάσκεψη τύπου, μετά το 1-0, ο Νορβηγός προπονητής, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά παλέψαμε. Το πρόγραμμα μας που προηγήθηκε ήταν δύσκολο, με τρία εκτός έδρας παιχνίδια και μάλιστα τα δύο ήταν στην Ευρώπη, όπου κάναμε και ταξίδια».
 
Επισήμανε επίσης ότι «ήταν δύσκολο να παίξουμε σήμερα κοντά στο ψηλότερo μας επίπεδο, γιατί παίξαμε στο ψηλότερό μας επίπεδο την Τετάρτη. Κάναμε κάποιες αλλαγές στην ομάδα, πιστώνω τους ποδοσφαιριστές μου, ήταν ανταγωνιστικοί, πάλεψαν, δεν τα έβαλαν κάτω κάτω από αυτές τις συνθήκες. Στις 18:30 που άρχισε το παιχνίδι είχε 36 βαθμούς Κελσίου, υπό σκιά. Με αυτά τα δεδομένα ήταν φανταστικό ότι κερδίσαμε σήμερα και πολύ σημαντικό».
 
Καταλήγοντας, ο Χένινγκ Μπεργκ, ανέφερε ότι «όταν παίζεις το Σαββατοκύριακο πρωτάθλημα και μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκό, είναι δύσκολο και αυτό επιβεβαιώνεται από διάφορες στατιστικές που έχουν γίνει. Ήταν ένα διδακτικό παιχνίδι για εμάς και τώρα έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχθούμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής