Ο ΑΠΟΕΛ για αποδείξεις και η ΑΕΛ για την κορυφή-Τα πλάνα Ουζουνίδη και Κέρκεζ

Έτοιμος για την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζεται ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίο θα αγωνιστεί στις 18:30, απέναντι στην ΑΕΛ στο στάδιο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ των τελευταίων δύο εβδομάδων έχουν καλύψει πλήρως τα κενά στο ρόστερ τους και πλέον δεν χωρούν δικαιολογίες για εμφανίσεις, όπως αυτές που παρουσίασε η ομάδα στα πρώτα τρία επίσημα παιχνίδια της σεζόν.
 
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε αρκετό χρόνο για να μοντάρει την ομάδα και ως εκ τούτου, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αναμένουν να δουν τα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο.  Σίγουρα, ο αντίπαλος είναι δύσκολος, αφού η ΑΕΛ απέδειξε με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της πως είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ, πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς, πριν χάσει μεγάλο έδαφος από τους προπορευόμενους, έστω κι αν ακόμη είναι πολύ νωρίς για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.
 
Σε ότι αφορά τα σενάρια για την ενδεκάδα, δύσκολα μπορεί να γίνουν προβλέψεις, αφού το πιθανότερο είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακατέψει την τράπουλα.
 
Δεδομένο πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι ο Μιγκέλ Σίλβα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, όπως και ο Μπεν Σαχάρ στην επίθεση, ελλείψει άλλων επιλογών. Απ’ εκεί και πέρα, το πιο πιθανό είναι να πάρουν φανέλα βασικού οι Ντιμερσί Εντογκαλά και Ομέρ Ατζιλί, όπως και ο Εμίλιο Ενσούε, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις παίζονται.
 
Εκτός θα είναι σίγουρα τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Αντρέ Ζεράλδες και Αντχε Νούχιου.
 
Από την άλλη, ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με μοναδικό ερωτηματικό τον αμυντικό Αντρέ Τεϊσέιρα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης.
 
Ο Βόσνιος τεχνικός, που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή, πιθανότατα θα παρατάξει τους Bοζίνια κάτω από τα δοκάρια, αριστερά θα είναι ο Έουλερ, δεξιά ο Μπρούνο Σάντος και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Τεξέϊρα και Ράσο ή Μπουνόζα και Ράσο, αν δεν είναι έτοιμος ο Πορτογάλος. Στο κέντρο θα είναι οι Μεντόγεβιτς, Αντάμοβιτς και Τόρες, ενώ η τριάδα στην επίθεση θα απαρτίζεται από τους Αβραάμ, Παπαφώτη και Μαέ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

 

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ