Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Επιβεβαίωσε την συμφωνία με την Ανόρθωση ο Κβιλτάια-Δίκτυα για Κωστή

  15/09/2020 10:07
Επιβεβαίωσε την συμφωνία με την Ανόρθωση ο Κβιλτάια-Δίκτυα για Κωστή

Επιβεβαίωσε την συμφωνία με την Ανόρθωση ο Κβιλτάια-Δίκτυα για Κωστή

  15/09/2020 10:07
Επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με την Ανόρθωση, ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής Γκιόργκι Κβιλτάια, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Κύπρο.
 
Σε δηλώσεις του στη σελίδα «lego.ge», ο Κβιλτάια ανέφερε ότι «η Γάνδη και η Ανόρθωση συμφώνησαν ήδη. Τώρα έμειναν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου μου και θα ξεκαθαρίσουμε αυτές τις λεπτομέρειες στην Κύπρο».
 
Για το κατά πόσον θα μπει σε καραντίνα, είπε ότι «πριν φύγω από το Βέλγιο έκανα το τεστ κορωνοϊού και περιμένω τα αποτελέσματα και μετά θα πετάξω για Κύπρο και θα περάσω από ιατρικές εξετάσεις. Αν συμφωνήσουμε στις λεπτομέρειες του συμβολαίου μου, θα ενσωματωθώ στην Ανόρθωση για ένα χρόνο υπό το καθεστώς του δανεικού».
 
Σε ότι αφορά το λόγο που επέλεξε την Ανόρθωση, είπε ότι «η απόφαση μου προέρχεται από το γεγονός ότι δεν έπαιζα στην Γάνδη εδώ και αρκετό καιρό. Περίμενα πολύ καιρό την ευκαιρία μου, αλλά δεν μου δόθηκε, οπότε επέλεξα την Ανόρθωση. Είναι ένα γνωστό περιβάλλον εκεί, με ξέρουν και πιστεύω ότι θα έχω περισσότερες ευκαιρίες από οπουδήποτε αλλού».
 
Σε μια άλλη εξέλιξη, η ομάδα της Αμμοχώστου επικοινώνησε με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ιωάννη Κωστή.
 
Οι  κυανόλευκοι, αναμένουν την απάντηση των ερυθρολεύκων, με την περίπτωση του να χαρακτηρίζεται ως δύσκολη.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας