Αυξάνονται τα κρούσματα του ποδόσφαιρου, θετικές επαφές μεγαλώνουν τα clusters

Μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα τα κρούσματα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, αφού άλλα τρία πρόσωπα που είναι επαφές κρουσμάτων από την ομάδα του Εθνικού Άχνας, βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό και άλλα τρία που είναι επαφές από τον ΑΣΙΛ Λύσης. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αλυσίδες μετάδοσης φαίνεται να συνδέονται.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, τα θετικά κρούσματα στον Εθνικό Άχνας είναι δύο εργαζόμενοι σε επιχείρηση στελέχους της διοίκησης του Εθνικού Άχνας και μια επαφή ποδοσφαιριστή του Εθνικού.

Συγκεκριμένα, το ένα άτομο είναι εργαζόμενη σε επιχείρηση στελέχους της διοίκησης του Εθνικού Άχνας και παράλληλα εργάζεται σε τμήμα του Εθνικού Άχνας.  Όπως αναφέρει το Υπουργείο, λόγω των πολλών κρουσμάτων στην αλυσίδα του Εθνικού, έστειλαν όλους τους εργαζόμενους της επιχείρησης για εξέταση μέσω του δειγματοληπτικού. Το συγκεκριμένο άτομο, έχει συμπτώματα (καταρροή και απώλεια γεύσης) από τις 28 Σεπτεμβρίου.

Το δεύτερο άτομο είναι επίσης εργαζόμενη σε επιχείρηση στελέχους της Διοίκησης του Εθνικού και έκανε το τεστ μέσω του προγράμματος, επειδή έστειλαν όλο το προσωπικό της επιχείρησης. Έχει συμπτώματα από τις 29/9 (καταρροή και μυαλγίες).Παρόλο που είχε δύο προγραμματισμένα ραντεβού για δειγματοληψία στα Ιατρεία Δημόσιας Υγείας, εντούτοις δεν πήγε για τη δειγματοληψία και έκανε την εξέταση ιδιωτικά. Επίσης έχει συμπτώματα (κατάποση και πονόλαιμο).

Επίσης θετικό εντοπίστηκε ένα άτομο, το οποίο είναι επαφή ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας που ανακοινώθηκε στις 22/9. Παρόλο που είχε προγραμματισμένα δύο ραντεβού για δειγματοληψία στα Ιατρεία Δημόσιας Υγείας, εντούτοις δεν πήγε για τη δειγματοληψία και έκανε την εξέταση ιδιωτικά. Επίσης έχει συμπτώματα (κατάποση και πονόλαιμο).

Εξάλλου από το cluster του ΑΣΙΛ, εντοπίστηκαν άλλα τρία κρούσματα. Είναι επαφές από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας, που ανακοινώθηκε στις 27/9

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, έβδομο άτομο από το cluster του ΑΣΙΛ Λύσης και δύο στενές επαφές, έπρεπε να βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό. Ωστόσο έσπασαν την καραντίνα και πήγαν για τεστ. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, πέραν του ότι αυτό πιθανόν να αλλοιώνει το αποτέλεσμα του δειγματοληπτικού ελέγχου, αυξάνει τις πιθανότητες διασποράς του ιού, σε άλλα άτομα που βρίσκονταν στον χώρο για δειγματοληψία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια