Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Βόμβα Κίκη Φιλίππου-«Θα δίνουμε κλήρωση και διαιτητές πριν από την κλήρωση»

  30/09/2020 13:16
Βόμβα Κίκη Φιλίππου-«Θα δίνουμε κλήρωση και διαιτητές πριν από την κλήρωση»

Βόμβα Κίκη Φιλίππου-«Θα δίνουμε κλήρωση και διαιτητές πριν από την κλήρωση»

  30/09/2020 13:16
Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου, μετά την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ, για να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας του Απόλλωνα με τον Εθνικό Άχνας, για την έκτη αγωνιστική του παγκύπριου πρωταθλήματος.
 
Σε δηλώσεις του στον Super Sport Fm, ο κ. Φιλίππου είπε ότι «νιώθουμε απογοητευμένοι. Είναι σεβαστή η απόφαση, όμως στα θέματα υγείας δεν έπρεπε να υπάρχουν σωματειακά συμφέροντα. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των ανθρώπων. Όσοι μπαίνουν στην Εκτελεστική δεν αντιπροσωπεύουν τις ομάδες, αλλά το συμφέρον του ποδοσφαίρου και έχουν μεγάλες ευθύνες. Δεν είναι μόνο αυτός της Δόξας που άλλα του είπαν και άλλα έκανε, είναι και αυτός της Β’-Γ’ κατηγορίας που δεν τον ξέρει κανένας, είναι αλεξιπτωτιστής».
 
Για το συγκεκριμένο άτομο, ο κ. Φιλίππου είπε ότι «βρέθηκε εκεί στην Εκτελεστική και λαμβάνει αποφάσεις και κρίνει το μέλλον ομάδων, υπήρξε λανθασμένη απόφαση. Τρεις μπαταρίες του τηλεφώνου δεν αρκούν την ημέρα για να μιλώ, εύχομαι να μην το πάθει κανένας αυτό που πάθαμε εμείς. Είναι άδικο και ανήθικο με ελαφριά την καρδία να λαμβάνονται έτσι αποφάσεις».
 
Κληθείς να σχολιάσει τη θέση του Γιώργου Κούμα, ο οποίος ήταν υπέρ της αναβολής, είπε πως «δεν θέλω να σχολιάσω επιφυλάσσομαι, όμως, από σήμερα όλα στην διαφάνεια. Υπάρχουν θέματα που ο κόσμος δεν γνωρίζει, άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι την χάρη. Φορτωθήκαμε τις ζημιές και άλλοι απολαμβάνουν καταστάσεις. Δεν θ’ αφήσουμε έτσι τα πράγματα, αλίμονο αν δεν μας υπολογίσουν. Περάσαμε και πιο δύσκολα, αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς».
 
Σημείωσε εξάλλου ότι «θα ξεχωρίσουμε πλέον τους φίλους μας. Ο μακαρίτης ο πατέρας μου έλεγε πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Έχει διαγνωστεί άλλος ένας παίκτης μας θετικός στον κορωνοιο, θα περάσουμε ξανά όλοι από έλεγχο. Έχουν πρόβλημα 17 ποδοσφαιριστές, δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα. Θα σταθούμε στο ύψος μας και θα πάμε να παίξουμε. 31 χρόνια ο Εθνικός στην Α’ κατηγορία και ο Εθνικός δεν έχει άνθρωπο στην Εκτελεστική. Διαφάνεια σε όλα από δω και πέρα. Υπήρξε παρασκήνιο, θα τα βγάλουμε όλα».
 
Όταν του υποδείχθηκε ότι είναι πολύ έντονος στις τοποθετήσεις του, ο κ. Φιλίππου συνέχισε λέγοντας, «να σας πω και κάτι, θα σας δίνουμε την κλήρωση και τους διαιτητές πριν από την κλήρωση. Ακούσατε αυτό που σας είπα; Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν και λαμβάνουν αποφάσεις. Θα ικανοποιηθούν κάποιοι να παίξω με τα μωρά και να φάω 10 και 15 γκολ; Ούτε στον εχθρό μου δεν εύχομαι αυτό το πράγμα, που δεν έχω εχθρούς. Δεν κοιμάμαι το βράδια, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας στηρίζει».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας