Βόμβα Κίκη Φιλίππου-«Θα δίνουμε κλήρωση και διαιτητές πριν από την κλήρωση»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας Κίκης Φιλίππου, μετά την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ, για να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας του Απόλλωνα με τον Εθνικό Άχνας, για την έκτη αγωνιστική του παγκύπριου πρωταθλήματος.
 
Σε δηλώσεις του στον Super Sport Fm, ο κ. Φιλίππου είπε ότι «νιώθουμε απογοητευμένοι. Είναι σεβαστή η απόφαση, όμως στα θέματα υγείας δεν έπρεπε να υπάρχουν σωματειακά συμφέροντα. Πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των ανθρώπων. Όσοι μπαίνουν στην Εκτελεστική δεν αντιπροσωπεύουν τις ομάδες, αλλά το συμφέρον του ποδοσφαίρου και έχουν μεγάλες ευθύνες. Δεν είναι μόνο αυτός της Δόξας που άλλα του είπαν και άλλα έκανε, είναι και αυτός της Β’-Γ’ κατηγορίας που δεν τον ξέρει κανένας, είναι αλεξιπτωτιστής».
 
Για το συγκεκριμένο άτομο, ο κ. Φιλίππου είπε ότι «βρέθηκε εκεί στην Εκτελεστική και λαμβάνει αποφάσεις και κρίνει το μέλλον ομάδων, υπήρξε λανθασμένη απόφαση. Τρεις μπαταρίες του τηλεφώνου δεν αρκούν την ημέρα για να μιλώ, εύχομαι να μην το πάθει κανένας αυτό που πάθαμε εμείς. Είναι άδικο και ανήθικο με ελαφριά την καρδία να λαμβάνονται έτσι αποφάσεις».
 
Κληθείς να σχολιάσει τη θέση του Γιώργου Κούμα, ο οποίος ήταν υπέρ της αναβολής, είπε πως «δεν θέλω να σχολιάσω επιφυλάσσομαι, όμως, από σήμερα όλα στην διαφάνεια. Υπάρχουν θέματα που ο κόσμος δεν γνωρίζει, άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι την χάρη. Φορτωθήκαμε τις ζημιές και άλλοι απολαμβάνουν καταστάσεις. Δεν θ’ αφήσουμε έτσι τα πράγματα, αλίμονο αν δεν μας υπολογίσουν. Περάσαμε και πιο δύσκολα, αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς».
 
Σημείωσε εξάλλου ότι «θα ξεχωρίσουμε πλέον τους φίλους μας. Ο μακαρίτης ο πατέρας μου έλεγε πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Έχει διαγνωστεί άλλος ένας παίκτης μας θετικός στον κορωνοιο, θα περάσουμε ξανά όλοι από έλεγχο. Έχουν πρόβλημα 17 ποδοσφαιριστές, δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα. Θα σταθούμε στο ύψος μας και θα πάμε να παίξουμε. 31 χρόνια ο Εθνικός στην Α’ κατηγορία και ο Εθνικός δεν έχει άνθρωπο στην Εκτελεστική. Διαφάνεια σε όλα από δω και πέρα. Υπήρξε παρασκήνιο, θα τα βγάλουμε όλα».
 
Όταν του υποδείχθηκε ότι είναι πολύ έντονος στις τοποθετήσεις του, ο κ. Φιλίππου συνέχισε λέγοντας, «να σας πω και κάτι, θα σας δίνουμε την κλήρωση και τους διαιτητές πριν από την κλήρωση. Ακούσατε αυτό που σας είπα; Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν και λαμβάνουν αποφάσεις. Θα ικανοποιηθούν κάποιοι να παίξω με τα μωρά και να φάω 10 και 15 γκολ; Ούτε στον εχθρό μου δεν εύχομαι αυτό το πράγμα, που δεν έχω εχθρούς. Δεν κοιμάμαι το βράδια, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που μας στηρίζει».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Είμαστε η πιο συνεπής ομάδα, εάν συνεχίσουμε να κερδίζουμε είναι ευκαιρία για το πρωτάθλημα»
O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ