Θετικός άλλος ένας παίκτης του Εθνικού-Χωρίς προπονητή με τον Απόλλωνα

Μεγαλώνει κι άλλο η ανησυχία για το cluster του Εθνικού Άχνας, αφού άλλος ένας ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εθνικού Κίκη Φιλίππου, χθες οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Άχνας, υποβλήθηκαν σε νέα διαγνωστική εξέταση με αποτέλεσμα ένας ποδοσφαιριστής να βρεθεί θετικός. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, είχε υποβληθεί σε πέντε τεστ, πριν εντοπιστεί θετικός και πλέον θα πρέπει να παραμείνει σε αυτοπεριορισμό για δεκατέσσερις μέρες.
 
Μετά το νέο κρούσμα στην ομάδα της Άχνας, το cluster αριθμεί 22 άτομα, εκ των οποίων οι 18 ποδοσφαιριστές και τέσσερα μέλη του τεχνικού τιμ.
 
Στο μεταξύ, μετά την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΚΟΠ για να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας απέναντι στον Απόλλωνα, για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Εθνικός θα πρέπει να βρει λύσεις, ώστε να αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα. Πιθανότερο σενάριο, είναι ο Εθνικός να παραταχθεί με ποδοσφαιριστές από τους μικρούς, ενώ στη θέση του τερματοφύλακα, λόγω του ότι και οι τρεις παίκτες που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση, είναι θετικοί στον κορωνοϊό, η ομάδα της Άχνας προσανατολίζεται να επιστρατεύσει τερματοφύλακα από την ομάδα κάτω των 15 ετών. Παράλληλα, η ομάδα της Άχνας θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, χωρίς τον προπονητή της.
 
Ο πρόεδρος του Εθνικού, αισθάνεται αδικία για την απόφαση που έλαβε η εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ, λέγοντας ότι «με την υγεία και τον πόνο του άλλου δεν υπάρχουν εκπτώσεις και φαίνεται καθαρά ότι κάποιοι έχουν πάρει αποφάσεις με βάση τα συμφέροντά των σωματείων τους».
 
Υπενθυμίζεται ότι το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για αναβολή ή όχι των αγώνων της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, έληξε με οκτώ ψήφους κατά της αναβολής και τρεις υπέρ.
 
Κατά της αναβολής ψήφισαν Ανόρθωση, ΑΕΚ, Απόλλων, Δόξα, Πάφος, όπως και οι εκπρόσωποι Β’ και Γ’ κατηγορίας, ενώ υπέρ ψήφισαν ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας.
 
Η θέση που εκφράστηκε από το Νίκο Νικολάου (Ομόνοια) και Χάρη Λοϊζίδη (ΑΠΟΕΛ) ήταν πως, η ΚΟΠ θα πρέπει να εφαρμόσει το πρωτόκολλο της χωρίς να μπαίνει κάθε φορά σε συζήτηση αν πρέπει να αναβάλλεται ένας αγώνας ή όχι.

Οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων υπέδειξαν πως αν θεωρείται άδικο το πρωτόκολλο, τότε θα πρέπει να γίνει μια γενική συζήτηση για τροποποιήσεις, κάτι που δεν φάνηκε να απορρίπτεις από αλλά μέλη της εκτελεστικής, χωρίς να αποκλείεται αυτό να συζητηθεί τις ερχόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης