Η σύνδεση του Τάμαρι με το kickboxing και η επιθυμία που δεν εκπληρώθηκε

Ποδοσφαιριστής της Λέουβεν αναμένεται να γίνει επίσημα μέσα στις επόμενες μέρες ο Μούσα Αλ Τάμαρι, ο οποίος ήδη μετέβη στο Βέλγιο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Είναι γεγονός, πως ο Ιορδανός εξτρέμ κατηφόρισε στο νησί και με τις εξαιρετικές του παραστάσεις ανάγκασε τόσο τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, όσο και τον κόσμο του κυπριακού ποδοσφαίρου να τον αποθεώσει αρκετές φορές. Υπήρξαν παιχνίδια που ο ακραίος επιθετικός έκανε τη διαφορά για τους γαλαζοκιτρίνους, ενώ σε κάποια άλλα με την ατομική του απόδοση βοήθησε στο μέγιστο βαθμό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε συνέντευξη που παραχώρησε στο παρελθόν σε μέσο της πατρίδας του ο Ιορδανός άσος, είχε αναφέρει πως το πρώτο άθλημα που ξεκίνησε αλλά και αυτό που συνδυάζει με το ποδόσφαιρο είναι το kickboxing, με τον άνθρωπο που τον ώθησε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο να ήταν ο πατέρας του.

«Το kickboxing ήταν το πρώτο άθλημα που ξεκίνησα σε νεαρή ηλικία, με την καθοδήγηση του προπονητή, Issa Abu Nassar. Το άτομο που με παρακίνησε να κάνω αυτό το άθλημα ήταν ένας δάσκαλός μου, ώστε να βελτιωθώ πνευματικά και σωματικά. Όμως ο πατέρας μου είδε ότι έχω κάποιες ικανότητες στο ποδόσφαιρο το οποίο πραγματικά αγαπούσα. Στη συνέχεια για λίγο καιρό έκανα και τα δυο αθλήματα, πριν το γυρίσω εντελώς στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο πάντα κάνω προπονήσεις kickboxing στον ελεύθερο χρόνο μου».

Με την άφιξη του στο νησί μας ο Μούσα Αλ Τάμαρι είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ όπως ο ίδιος είχε πει η μεγάλη του επιθυμία ήταν να γίνει ο πρώτος Ιορδανός, που θα αγωνιζόταν σε φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι το οποίο δεν έγινε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά