Το σοκ των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ και η άποψη του Νεκτάριου για Μερκή-Νικόλα

Για τα όσα συμβαίνουν στον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 24ωρα, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, τοποθετήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου. 

Σε δηλώσεις του στον «Active», ο κ. Αλεξάνδρου, εξέφρασε την άποψή του για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, λέγοντας πως «φαίνεται ότι δεν είναι αυτή που επιθυμούν στην ομάδα. Ούτε ο ίδιος ο προπονητής το επιθυμεί. Πρέπει να αλλάξουν πράγματα. Όταν έρχεται ένας οδυνηρός αποκλεισμός οι παρενέργειες είναι αρκετές. Δεν μπορούσαν να γίνουν όλα εντελώς τέλεια στον αγώνα με τον Ερμή. Δεν υπήρχε κάτι φοβερά καλύτερο σε σχέση με την απόδοση και ήρθε η ισοπαλία».

Ερωτηθείς για το κατά πόσον ο ΑΠΟΕΛ θα έπρεπε να βρει τον τρόπο για να κερδίσει τον αγώνα είπε ότι «σίγουρα, θα έπρεπε να βρει τον τρόπο. Όμως, πάω λίγο στην πλευρά των παικτών γιατί το σοκ είναι μεγάλο. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία σε ομάδες όπως ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να βρεις τον τρόπο να κερδίσεις».

Για το πως χάθηκε η πρόκριση από τη Σλόβαν, είπε πως, «δεν μπορεί να ξέρει τι έχει ο κάθε παίκτης στο μυαλό του και πνευματικά πως ετοιμάζεται. Υπάρχουν αρκετοί λόγο, εγώ πιστεύω είναι στο πνευματικό κομμάτι το ότι δεν καθαρίζει αγώνες που φαίνονται δικοί σου. Παίζει ρόλο, φυσικά, και το αν έχεις τις λύσεις να ξεμπλοκάρεις τις αντίπαλες άμυνες. Είναι συνδυασμός γεγονότων και θέμα προσωπικοτήτων. Είναι πολλοί νέοι παίκτες που μπαίνουν σε νέο περιβάλλον. Είναι σύνθετο το ποδόσφαιρο, ο καθένας έχει μία άποψη».

Όσον αφορά στις περιπτώσεις των Νικόλα Ιωάννου και Γιώργου Μερκή οι οποίοι πέρσι βοήθησαν τα μέγιστα τον ΑΠΟΕΛ και φέτος ο ένας έφυγε για τη Νότιγχαμ και ο άλλος δεν έχει χρόνο συμμετοχής, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου είπε ότι «δεν θα πέσω σε αυτή την παγίδα. Με όλο τον σεβασμό δεν θα πω τι θα έκανα εγώ αν ήμουν προπονητής, γιατί αυτό δεν κάνει καλό στην ομάδα. Ο προπονητής είναι εκεί και γνωρίζει. Μπορεί να είναι αυτό που λέτε, μπορεί να είναι γι’ άλλους λόγους. Είναι όλα υποθετικά και δεν μπορούμε πάντα να λέμε ότι αν έπαιζε ο ένας κι ο άλλος θα άλλαζαν όλα. Για να μην αδικώ τα παιδιά, ο Μερκής έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Είναι ένας έμπειρος παίκτης και αν αγωνιζόταν θα μπορούσε να βοηθούσε χωρίς να σημαίνει ότι θα κέρδιζε ο ΑΠΟΕΛ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ