«Αν είχαμε τους επιθετικούς μας θα κερδίζαμε άνετα τον ΑΠΟΕΛ»

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και τον επερχόμενο αγώνα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος.
 
Σε δηλώσεις του στον «Supersport FM», ο κ. Φανιέρος ανέφερε αρχικά ότι «πιστεύαμε πως θα παίρναμε αποτέλεσμα (σ.σ. με τον ΑΠΟΕΛ). Είχαμε επτά παίκτες που δεν ήταν στον ρόστερ, αφού αρκετοί είχαν θέματα τραυματισμών. Όταν δεν έχει άλλες επιλογές, συνεχίζεις την προσπάθεια με ότι έχεις. Δυστυχώς κάποιοι δεν πρόλαβαν ν’ αγωνιστούν, όμως, αισιοδοξούμε ότι θα τους έχουμε στην συνέχεια. Μου αρέσει η ομάδα πλην της επίθεσης, όμως, δεν θα την κρίνω διότι δεν έχω επιθετικούς ακόμα έτοιμους».
 
Επισήμανε επίσης πως «μεσοαμυντικά φαίνεται ότι πάει καλά δεν θα χάνει εύκολα όπως έγινε με τον Απόλλωνα, σε καμιά περίπτωση. Με την επίθεση ακόμη δεν τους είδαμε δυστυχώς δεν τους είχαμε με το ΑΠΟΕΛ, αν τους είχαμε θα κερδίζαμε άνετα, όλα παίζονται μέσα στο γήπεδο, αυτό είδα αυτό λέω».
 
Σε ότι αφορά στον αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα, σημείωσε πως «είναι καλή ομάδα, νομίζω θα είναι έτοιμοι, θα γίνει ένα δυνατό ντέρμπι. Αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς, θα ήταν ένα συν για την ομάδα μας. Θα είναι κριτήριο για μας».
 
Για το αν είναι ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του είπε «είμαι ικανοποιημένος, όχι όμως, στον απόλυτο βαθμό. Ευελπιστώ ότι με την διακοπή θα ρολάρει η ομάδα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι μεγάλες ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα αυτό είναι καλό για να μπορέσει να έχει ανταγωνισμό το πρωτάθλημα. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, εκτός από την Ομόνοια όλες οι άλλες δεν ρολάραν. Ελπίζω να μην έχουμε περισσότερα προβλήματα για να μην διακόψουμε το πρωτάθλημα είμαστε σε ένα χάος, δεν ξέρουν τι γίνεται, όλη η κοινωνία δεν ξέρει…Είναι ψυχολογία, ο κόσμος δεν μπορεί χωρίς ποδόσφαιρο».
 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου