«Τι να πει ο Κετσπάγια

Από κατάθεση θα περάσει αύριο το απόγευμα ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλάς, για τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα, ο οποίος βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.
 
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ανόρθωσης Αντώνη Δημητρίου, ο οποίος μίλησε στον Active, «αύριο το απόγευμα στις 18:00, θα έχουμε συνάντηση με την Επιτροπή Δεοντολογίας στην παρουσία του κ. Ευγένιου Χαμπουλλά. Δεν μας απασχολεί πόσα μέλη της Επιτροπής θα είναι παρών».
 
Ως προς το τι θα συζητηθεί, ο κ. Δημητρίου είπε «εμείς είπαμε ότι θα πάμε εκεί μαζί με τον πρόεδρο για να ερωτηθεί ότι θέλουν. Θα πάμε με καλή θέληση για να ερωτηθεί ο κ. Χαμπουλλάς να απαντήσει σε ερωτήσεις της Επιτροπής. Εάν δεν γνωρίζει τι θα απαντήσει;».
Κληθείς να τοποθετηθεί ως προς το κατά πόσον πρέπει να καταθέσουν οι Λόρια και Κετσπάγια, ο δικηγόρος των κυανολεύκων είπε, «να πάει και ο γιατρός για να δει τα μάτια του Λόρια. Μα, είναι αστεία πράγματα αυτά. Μία Επιτροπή εξετάζει την στοιχηματική δραστηριότητα…».
 
Για τις δηλώσεις προέδρου της Επιτροπής Ανδρέα Παπαχαραλάμπους που είπε για μια πλατφόρμα, η οποία δεν εξετάζει μόνο στοιχηματική δραστηριότητα, απάντησε «μα, τώρα σοβαρομιλούμε;. Για να καταλάβω, συμφώνησε ένας παίκτης της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα ότι θα κουμπαρέψουν και θα χαρίσει ο ένας στον άλλο. Για όνομα του Θεού».
 
Σε ότι αφορά τον Τιμούρ Κετσπάγια, είπε πως έχει εκδοθεί κλήση για να βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής την ερχόμενη Παρασκευή, εάν αυτό απαιτηθεί.

«Έχει γίνει μεγάλος ντόρος για κάτι μη σοβαρό. Πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι, να κάνει τη δουλειά της η Επιτροπή. Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση να συνεργαστούμε με την Επιτροπή. Στην Ανόρθωση δεν έχει κανένας να φοβηθεί το παραμικρό. Τι να πει ο Κετσπάγια την Παρασκευή; Γιατί είπε “ουδέν σχόλιο”; Θα το πει. Που είναι το κακό;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»