«Τι να λέμε γι' αυτούς που κάνουν φιλικά με τους απέναντι...»

Τα βάζουν με τη Νέα Σαλαμίνα οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, για την απόφαση των ερυθρολεύκων να απαντήσουν αρνητικά στο αίτημα της Κυρίας, για μεταφορά του μεταξύ τους αγώνα, από το Σάββατο, την Κυριακή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι Μαχητές, αναφέρουν ότι «το ότι δεν έχουμε κοινά το γνωρίζαμε από την μέρα που γεννηθήκαμε. Το γεγονός ότι σε όλα τα θέματα που συμβαίνουν και αφορούν τις δυο ομάδες, πάντα βρίσκεστε απέναντι πάλι το ξέραμε. Το ότι όμως θα βάζετε κάποια άλλα συμφέροντα, πάνω από την απλή μεταφορά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες του κόσμου που θα επιθυμούσε να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση για την πόλη του, δεν πιστεύαμε ότι θα γίνει».

Αναφέρει επίσης πως «τι να λέμε όμως για αυτούς που μας βρίζουν και σκίζουν τα καλσόν τους σε κάθε μεταξύ μας αγώνα, τι να λέμε γι' αυτούς που κάνουν φιλικούς αγώνες με τους απέναντι, τι να λέμε για αυτούς που ήταν απλοί κομπάρσοι στην Αμμόχωστο. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου δεν έχει την ανάγκη κανενός, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι η Ιστορία και η ζωντανή πνοή της πόλης, η Ανόρθωσις είναι η ίδια η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ».

Σημειώνουν ότι «έχει ο καιρός γυρίσματα για όλους και ξέρετε τι σημαίνει η Ανόρθωσις και πόσο έτοιμος είναι ο κόσμος της να την υποστηρίξει με όλο του το είναι για τα ιδανικά που την πρεσβεύουν. Στο επανιδείν».

Ως υστερόγραφο, οι οπαδοί της Ανόρθωσης υποστηρίζουν ότι «το '48 δεν ήταν η αρχή σας αλλά το τέλος από την μεγαλύτερη ιδέα του νησιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου