Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Έριξε τους τόνους ο Κίρζης για την κόντρα με Τορναρίτη-«Δεν θα πέσω επίπεδο»

  20/11/2020 15:11
Έριξε τους τόνους ο Κίρζης για την κόντρα με Τορναρίτη-«Δεν θα πέσω επίπεδο»

Έριξε τους τόνους ο Κίρζης για την κόντρα με Τορναρίτη-«Δεν θα πέσω επίπεδο»

  20/11/2020 15:11
Για την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του ιδίου και του Χριστόφορου Τορναρίτη, μίλησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης, κατά την παρουσίαση του Γιάννη Πετράκη.
Αρχικά ο πρόεδρος του Απόλλωνα αναφέρθηκε στην αποδέσμευση του Σωφρόνη Αυγουστή, λέγοντας πως «μετά από τέσσερα χρόνια, φτάσαμε σε ένα σημείο που δεν εξελισσόμασταν. Υπήρχε διάσταση απόψεων πάνω σε σοβαρά θέματα. Σε μια οικογένεια, όταν διαφωνούν οι δύο γονείς, την πληρώνουν τα παιδιά. Τα παιδιά, είναι η ομάδα. Είπαμε πως είναι το καλύτερο να χωρίσουμε, ώστε να μην επηρεαστεί η ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ, ήταν θέματα ποδοσφαιρικά».
 
Σε ότι αφορά στις κατηγορίες του Χριστόφορου Τορναρίτη απάντησε πως «όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως δεν θα πέσω σε αυτό το επίπεδο. Να μπω σε αυτό τον διάλογο. Δεν μου το επιτρέπει η μόρφωση και ο χαρακτήρας μου. Πρέπει να πω, γιατί είμαι υπόλογος στον κόσμο του Απόλλωνα, πως όπως ενεργεί η διοίκηση τα τελευταία χρόνια, έτσι ενεργήσαμε και τώρα. Με τον σωστό και νόμιμο τρόπο. Όταν καταλήξαμε πως ο Πετράκης είναι ο κατάλληλος, πήρα τηλέφωνο τον Σεραφείμ και τον ενημέρωσα πως μας ενδιαφέρει, πως είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε. Ο όρος υπήρχε στο συμβόλαιο. Από’ κει και πέρα, δεν θέλω να σχολιάσω τι ακολούθησε. Κάποιοι παράγοντες ή ομάδες, δεν αντιλαμβάνονται όταν υπογράφουν, ότι δεν είναι αλα καρτ και δεν αποφασίζουν όταν τους βολεύει ή όχι. Δεν φταίει ο Απόλλωνας ούτε εγώ, αν η συμφωνία με τον Πετράκη, επέτρεπε στον Απόλλωνα να ενεργήσει με την νόμιμη οδό. Μόλις άρχισε η συνάντηση των προέδρων, άρχισε η αντιπαράθεση και εγώ αποχώρησα αμέσως».
 
Τόνισε επίσης ότι «όταν πήραμε την απόφαση για αποδέσμευση με τον Σωφρόνη, τότε καταλήξαμε ότι ο άνθρωπος που θα ήταν ο καταλληλότερος είναι ο Πετράκης. Έτυχε να είναι στον Ολυμπιακό. Έτυχε το ίδιο με τον Μάγκλιτσα και μείναμε χωρίς τον κύριο μας παίκτη, λίγο πριν τα πλέι οφ. Στην Κίνα δεν έβρισκαν άλλο επιθετικό και βρήκαν τον Μάγκλιτσα; Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
 
Από την πλευρά του, ο νέος προπονητής του Απόλλωνα ανέφερε πως «εγώ από την μεριά την δικιά μου δεν ήθελα να τηρηθεί η ρήτρα. Όχι ότι δεν είχα το δικαίωμα. Σαν ανταποδοτικότητα. Τα υπόλοιπα λεφτά θα τα βάλω εγώ, σαν επιστροφή. Μια προκαταβολή συν. Παρ’ ότι θεωρώ ότι η παρουσία μας εκεί ήταν πολύ ανταποδοτική, σαν άνθρωπος αισθανόμουν ότι προκαλέσαμε αναστάτωση, δέχθηκα προσωπικά να δοθούν κι άλλα λεφτά στον Ολυμπιακό. Στην ουσία, μέσα από αυτή την διαδικασία εμείς εκεί δουλέψαμε και αυτά που πήραμε τα επιστρέψαμε».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας