«Όπως βλέπω το ΑΠΟΕΛ θα δυσκολευτεί να βγει στην Ευρώπη»

Την ήττα του ΑΠΟΕΛ από την Ομόνοια σχολίασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και προπονητής Τάκης Αντωνίου.
 
Μιλώντας στον Super Sport Fm, ο κ. Αντωνίου ανέφερε αρχικά ότι «δίκαια έσπασε η παράδοση αλλά εγώ σαν ΑΠΟΕΛίστας το βλέπω εντελώς αντίθετα. Δεν δίνω έμφαση στο ότι έσπασε η παράδοση αλλά δίνω έμφαση στην παράδοση που δημιουργήθηκε για 27 αγώνες το ΑΠΟΕΛ να ήταν αήττητο κόντρα στην Ομόνοια» είπε αρχικά για το ματς με την Ομόνοια».
 
Όπως εξήγησε, «από την αρχή του αγώνα και στην πορεία η Ομόνοια φαινόταν πιο δυνατή από το ΑΠΟΕΛ, πιο συμπαγής ομάδας και ήξερε καλύτερα τι ζητούσε στο γήπεδο. Μετά το πρώτο 10λεπτο που το ΑΠΟΕΛ μπήκε με διάθεση από κει και πέρα επιβλήθηκε και έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από το ΑΠΟΕΛ. Φαινόταν και η κατοχή. Σε μια στιγμή ήταν στο 35%-65% την στιγμή που ήταν στο 0-0 το παιχνίδι».
Και συνέχισε λέγοντας πως «το ΑΠΟΕΛ είχε πρόβλημα κυρίως από την αριστερή πλευρά της Ομόνοιας. Δεν ήταν μόνο ο Λέζιακς, αλλά ήταν ομαδική η προσπάθεια. Μόλις είδα τον τρόπο που θα έπαιζε η Ομόνοια, επεσήμανα την πιθανή αδυναμία που θα έδειχνε το ΑΠΟΕΛ με την αντιμετώπιση του Τιάγκο και του Λέζιακς. Η παρουσία του Ατζίλι και το σύστημα με 4-4-2 είδαμε και πιθανόν πρόβλημα εκεί στον άξονα με τον Παπουλή να κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο. Η Ομόνοια δημιούργησε πολλά προβλήματα και είναι από τύχη που δεν δεχθήκαμε περισσότερα γκολ στο α΄ ημίχρονο».
 
Για το κατά πόσον δεν διάβασε σωστά το παιχνίδι ο προπονητής, είπε ότι «είναι «ΟΚ» ο προπονητής. Ακόμα μαθαίνει τους παίκτες του και τους αντιπάλους. Π.χ. Ο κ. Μακάρθι δεν ήξερε αυτό που έκανε πέρσι η Ομόνοια με Λέζιακς και Τιάγκο. Ο Τιάγκο δεν ήταν καν βασικός σε προηγούμενα ματς».
 
Επεσήμανε επίσης πως «οι τέσσερις μαζεμένες αλλαγές που έγιναν δείχνουν  τον ερασιτεχνικό τρόπο με τον οποίο στελεχώθηκε η ομάδα. Αυτό καταλαβαίνουμε μέσα από τις ριζοσπαστικές κινήσεις σε έναν αγώνα. Έφεραν την ομάδα σε δύσκολη θέση με τον αποτυχημένο προγραμματισμό. Είναι δύσκολο το έργο του προπονητή»
 
Όσον αφορά τη συνέχεια, τόνισε ότι «είναι δύσκολη η κατάσταση. Όπως βλέπω το ΑΠΟΕΛ θα δυσκολευτεί να βγει στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να μείνει χωρίς στόχους το ΑΠΟΕΛ αλλά να έρθει ένας στόχος ρεαλιστικός. Το να λες ότι δεν χάθηκε τίποτα και είναι ανοικτό το πρωτάθλημα δεν πείθονται ούτε οι βασικοί πρωταγωνιστές. Η μόνη φάση που έδειξε το ΑΠΟΕΛ κάτι ήταν εκεί που πλησίασε να ισοφαρίσει ο Νσούε. Ίσως να αδικούσε και την Ομόνοια αυτό. Το θέμα δεν είναι αυτό αλλά οι προοπτικές που έχει η ομάδα και αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας