Ανακούφιση από τα αποτελέσματα των τεστ στην Ομόνοια-Ετοιμάζεται για αντεπίθεση

Ανακούφιση είναι το συναίσθημα που επικρατεί στις τάξεις της Ομόνοιας, μετά τα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων για κορωνοϊό, στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των πρασίνων.
 
Μετά τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν την περασμένη Παρασκευή, εκφράζονταν φόβοι για συρροή κρουσμάτων, όπως συνέβη και στον ΑΠΟΕΛ, το οποίο μετρά μέχρι στιγμής 18 μέλη της ομάδας, θετικούς στον κορωνοϊό. Παρόλα αυτά, ο εντοπισμός μόλις ενός ατόμου θετικού στον ιό, δείχνει ότι οι πράσινοι τηρούν ευλαβικά τα πρωτόκολλα και κατάφεραν να περιορίσουν την εξάπλωση της νόσου COVID-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άλλο ένα κρούσμα στην Ομόνοια-Κανονικά ο αγώνας με την Πάφο

Παράλληλα, το γεγονός ότι μόλις τρεις είναι οι θετικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, αυτόματα σημαίνει με βάση το πρωτόκολλο της ΚΟΠ, πως ο αγώνας απέναντι στην Πάφο, στο ΓΣΠ, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί κανονικά. Κι αυτό γιατί για να αναβληθεί ένας αγώνας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, θα πρέπει να εντοπιστούν τουλάχιστον τέσσερα κρούσματα σε μια ομάδα εντός επτά ημερών.
 
Σίγουρα η έγνοια της διοίκησης του τριφυλλιού είναι πρώτιστα η υγεία των ποδοσφαιριστών, ωστόσο το πρόγραμμά τους το επόμενο διάστημα είναι βαρυφορτωμένο, αφού έχουν να δώσουν το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα, το οποίο είχε αναβληθεί μετά την είσοδο της ομάδας στους ομίλους και δεν ήθελαν με τίποτα να επιβαρυνθούν εντός Ιανουαρίου, με ακόμα ένα αγώνα.
 
Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χένινγκ Μπεργκ, θα έχει στη διάθεσή του 18 ποδοσφαιριστές, για το παιχνίδι απέναντι στην Πάφο, μια ομάδα που δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να γίνει επικίνδυνη, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μοναδικός στόχος για τους πράσινους είναι η νίκη, που θα τους βοηθήσει να μειώσουν τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται.
 
Παράλληλα, το τριφύλλι θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη στο αιώνιο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και να χτίσει σερί νικών, ώστε να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Περιμένουν ενημέρωση από την ΚΟΠ
Το πρόβλημα με τον κορωνοϊό, δείχνουν να το έχουν ξεπεράσει με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, ωστόσο οι πράσινοι περιμένουν ενημέρωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, για το τι μέλλει γενέσθαι, σε σχέση με τις καταγγελίες στις οποίες προέβηκαν, μέσω επιστολής τους, στην οποία έκαναν λόγο για ανήθικη και ανεύθυνη στάση από πλευρά του ΑΠΟΕΛ, στη διαχείριση των κρουσμάτων που είχαν οι γαλαζοκίτρινοι και από τα οποία ενδεχομένως να υπήρξε διασπορά στην Ομόνοια, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Δευτέρα.
 
Οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, θέλουν την ομοσπονδία να ενημερώνει επίσημα τον ΑΠΟΕΛ εντός της ημέρας για όσα αναφέρει η επιστολή. Ακολούθως, αναμένεται να γίνει έρευνα για να διαφανεί κατά πόσον οι καταγγελίες της Ομόνοιας ευσταθούν.
 
Πάντως σε ανάρτησή του το πρωί της Κυριακής, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ξεσπάθωσε για τις καταγγελίες της Ομόνοιας και ανέφερε πως, «πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που υιοθετεί ότι αποκρύφτηκαν θετικά κρούσματα για να αγωνιστούν σε ποδοσφαιρικό αγώνα; Σίγουρα είναι πιο ηλίθιος από αυτόν που το υποστήριξε την πρώτη φορά, γιατί είχε τον χρόνο να το σκεφτεί διπλά.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που υιοθετεί ότι αποκρύφτηκαν κρούσματα»

Σημειώνει εξάλλου πως, «βεβαίως στην Κύπρο οι κατηγορίες χωρίς το βάρος των αποδείξεων είναι το αγαπημένο άθλημα. Όπως και η υιοθέτηση του ότι ακούς από εδώ και από εκεί χωρίς να το ψάξεις. Κάποιοι παίρνουν πρωτάθλημα άνευ ανταγωνισμού».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας