Αρχίζει έρευνα για τις καταγγελίες της Ομόνοιας η ΚΟΠ-Διόρισε Ερευνών Λειτουργό

Έρευνα για τις καταγγελίες της Ομόνοιας κατά του ΑΠΟΕΛ, για τα περί παραβίασης πρωτοκόλλου, από πλευράς των γαλαζοκιτρίνων, με αποτέλεσμα να προκύψει συρροή κρουσμάτων, ξεκινά η ΚΟΠ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ενημερώνει ότι παρέλαβε επιστολή από την Ομόνοια Λευκωσίας στην οποία καταγγέλλει πως, ο  ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας  παραβίασε το ποδοσφαιρικό Πρωτόκολλο ΚΟΠ, πριν και μετά τον μεταξύ τους αγώνα την περασμένη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, αποφάσισε να διερευνήσει το θέμα και προς αυτήν την κατεύθυνση  διόρισε ως Ερευνώντα Λειτουργό τον Επικεφαλής Πειθαρχικό Εισαγγελέα, Στέλιο Νικολάου.

Όπως αναφέρει η ΚΟΠ, η διαδικασία διερεύνησης της καταγγελίας της Ομόνοιας Λευκωσίας αρχίζει άμεσα.
Υπενθυμίζεται ότι στον ΑΠΟΕΛ έχουν εντοπιστεί την προηγούμενη εβδομάδα 18 κρούσματα κορωνοϊού, τα πλείστα από τα οποία αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ στην Ομόνοια εντοπίστηκαν τρία μέλη της ομάδας θετικά στον ιό.

Στην επιστολή που απέστειλε η Ομόνοια στην ΚΟΠ, έκανε λόγο για ανήθικη και ανεύθυνη στάση από πλευρά του ΑΠΟΕΛ, στη διαχείριση των κρουσμάτων που είχαν οι γαλαζοκίτρινοι και από τα οποία ενδεχομένως να υπήρξε διασπορά στην Ομόνοια, κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Δευτέρα.

Πάντως σε ανάρτησή του το πρωί της Κυριακής, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ξεσπάθωσε για τις καταγγελίες της Ομόνοιας και ανέφερε πως, «πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος που υιοθετεί ότι αποκρύφτηκαν θετικά κρούσματα για να αγωνιστούν σε ποδοσφαιρικό αγώνα; Σίγουρα είναι πιο ηλίθιος από αυτόν που το υποστήριξε την πρώτη φορά, γιατί είχε τον χρόνο να το σκεφτεί διπλά.»

Σημειώνει εξάλλου πως, «βεβαίως στην Κύπρο οι κατηγορίες χωρίς το βάρος των αποδείξεων είναι το αγαπημένο άθλημα. Όπως και η υιοθέτηση του ότι ακούς από εδώ και από εκεί χωρίς να το ψάξεις. Κάποιοι παίρνουν πρωτάθλημα άνευ ανταγωνισμού».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου