Λυπημένος από την ισοπαλία ο Κούσουλος-Που θα κριθεί το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας ο Γιάννης Κούσουλος.
 
Ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων ανέφερε αρχικά πως «σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα έχει αρκετές μονομαχίες όπως και στον πρώτο αγώνα πριν λίγες μέρες. Από πλευράς μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».
 
Ως προς το που θα κριθεί ο αγώνας, είπε πως «θα είναι δύσκολος αγώνας. Πρέπει να κερδίσουμε τις μονομαχίες, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη».
 
Σε ότι αφορά στην ισοφάριση από την AEΛ στις καθυστερήσεις του αγώνα του Σαββάτου, ανέφερε ότι «καταρχήν είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΛ. Σίγουρα είναι λυπηρό και απογοητευτικό που δεχθήκαμε την ισοφάριση σε αυτό το χρονικό σημείο όμως ήταν ένας σημαντικός βαθμός. Εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και τη βελτίωσή μας».
 
Υπέδειξε εξάλλου ότι «δεν είναι καθόλου εύκολο τα συνεχόμενα ντέρμπι, ειδικά όταν έχεις αγώνα κάθε τρεις μέρες. Δουλεύουμε σωστά έτσι ώστε να διαχειριστούμε σωστά το πρόγραμμα με την απαραίτητη ξεκούραση που χρειαζόμαστε».
 
Σε υπόδειξη ότι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε χρόνο συμμετοχής, ανέφερε ότι «είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό τόσο για τον ατομικό μου συμφέρον αλλά κυρίως γι΄αυτό της ομάδας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας