Μένουν απλωμένα τα δίκτυα του Τιμούρ στο Περιστέρι

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στα μεταγραφικά της Ανόρθωσης, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να ξεσκονίζει την αγορά, για να εντοπίσει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, που θα αποκτηθούν από την ομάδα της Αμμοχώστου, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που τέθηκαν στην αρχή της σεζόν.
 
Ήδη ο Σπύρος Ρισβάνης που αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα της Ανόρθωσης απέναντι στον Ολυμπιακό, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία και αφήνωντας υποσχέσεις για το μέλλον.
 
Ο Κετσπάγια, συμφώνησε και με τον Αμέρ Μπουσούλατζιτς, που αγωνιζόταν επίσης στον Ατρόμητο. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Κύπρο για να περάσει από τα ιατρικά τεστ κι αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση.
Πάντως, μετά την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από την ομάδα του Περιστερίου, ο Γεωργιανός τεχνικός, δεν φαίνεται να μαζεύει τα δίκτυά του, για να τα ρίξει σε κάποιο άλλο μέρος της αγοράς, αφού υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται επίσης στον Ατρόμητο.
 
Η περίπτωση του ελλαδίτη εξτρέμ, φαντάζει πιο δύσκολη από τις δύο προηγούμενες, παρόλα αυτά ο Κετσπάγια θέλει διακαώς τον ποδοσφαιριστή και είναι έτοιμος να τον περιμένει για όσο χρόνο χρειαστεί.
 
Σε ότι αφορά στο κεφάλαιο αποχωρήσεις, τη δεδομένη στιγμή, τις περισσότερες πιθανότητες για να δουν την πρώτα εξόδου, έχουν οι Γεβγέν Σελίν και Τσαρλς Ελουντού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος
Οι 16 ομάδες της τελικής φάσης του EURO U-17-Στις 3 Απριλίου η κλήρωση
Δημητρίου για το ντέρμπι κορυφής-«Tώρα κρίνονται τα πάντα, θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση φέτος»