ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση ΑΠΟΕΛ σε Νεοκλέους για τη διαιτησία του ντέρμπι

Τα παράπονα που έχει από τη διαιτησία του Νικόλα Νεοκλέους, για διάφορες φάσεις του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, παρέθεσε σε βίντεο που δημιούργησε ο ΑΠΟΕΛ.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι γαλαζοκίτρινοι αναφέρεουν ότι «χθες στην αναμέτρηση ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ, επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά ότι η χρήση του VAR νοσεί. Όχι το VAR ως εργαλείο. Αλλά αυτοί που το χειρίζονται. Όπως νοσεί και η κυπριακή διαιτησία που έχει στις τάξεις της, διαιτητές που αδυνατούν να εφαρμόζουν ακόμα και τα βασικά».
 
Το πιο ανησυχητικό από όλα όμως, σημειώνει ο ΑΠΟΕΛ, «είναι ότι αυτοί οι διαιτητές δεν αντιλαμβάνονται καν τα λάθη τους. Ή τα αντιλαμβάνονται πολύ καλά και νομίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να τους εκθέσει. Όπως συνέβη χθες με τον κ. Νεοκλέους και με τον υπεύθυνο VAR κ. Θεουλή».
 
Καταλήγοντας, επισημαίνουν «ας μιλήσει λοιπόν η εικόνα και ας κριθούν από την κοινή γνώμη και οι ίδιοι και όσοι άλλοι αμφισβητούν το τι έγινε χθες στο ΓΣΠ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου