ΒΙΝΤΕΟ: Ο Εθνικός σκόραρε δις στην εστία του και έστειλε την Ομόνοια στην κορυφή

Επαγγελματική νίκη επί του Εθνικού Άχνας πέτυχε η Ομόνοια στο ΓΣΠ, με σκορ 2-0 και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τον Απόλλωνα. 

Οι πράσινοι, άνοιξαν νωρίς το σκορ, με αυτογκόλ του Ντέιβινσον στο 14', ενώ το δεύτερο γκολ ήταν και πάλι αυτογκόλ, από τον Ζάκπα, στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το προφίλ του αγώνα:

Με το εναρκτήριο σφύριγμα του Νικόλα Νεοκλέους, η Ομόνοια ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και έβαλε πίεση στον Εθνικό, για να πετύχει το πρώτο της γκολ.

Στο 14', μετά από κόρνερ από αριστερά, η μπάλα έφθασε στα πόδια του Ζόρντι Γκόμεθ, ο οποίος έκανε τη μπαλιά στην περιοχή του Εθνικού και ο Ντέιβινσον έβαλε την προβολή, με αποτέλεσμα να κρεμάσει τον τερματοφύλακά του Μπογκατίνοφ, για το 1-0.

Mετά το γκολ της, η Ομόνοια έριξε ταχύτητα και προσπάθησε να κλείσει καλά τους χώρους στον Εθνικό και να βρει γκολ στις αντεπιθέσεις. 

Από την άλλη, η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους, πέραν από μια εκτέλεση φάουλ του Χριστοφή, δεν απείλησε καθόλου την εστία του Φαμπιάνο και ως εκ τούτου οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τους πράσινους να προηγούνται με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το θέαμα συνέχισε να μην είναι καλό, με την Ομόνοια να χάνει μια ευκαιρία στο 47' σε σουτ του Μποτεάκ, το οποίο απέκρουσε ο Μπογκατίνοφ. 

Η Ομόνοια κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ, στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, με αυτογκολ του Ζάκπα. Ο Ζόρντι Γκόμεθ ήταν αυτός που εκτέλεσε φάουλ και ο παίκτης του Εθνικού μπήκε στην πορεία της μπάλας, στέλνοντας την στα δίκτυα της ομάδας του.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Λούφτνερ, Κίκο, Γκόμες, Γκόμεθ, Παπουλής, Τζιωνής (78′ Τιάγκο), Μποτεάκ (78′ Λοΐζου), Ασάντε (78′ Τσέποβιτς).

Εθνικός: Μπογκαντίνοφ, Κυπριανού, Περατικός, Σάβιτς, Ντεϊβίσον (87′ Ντόλεζαλ), Μιγκελίτο, Χουντόμπιακ, Χριστοφή, Κουμής, Κοστόφσκι (60′ Ζαγκπά), Μ. Ηλία.

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Η προσοχή στραμμένη σε ΓΣΠ και Αρένα
ΒΙΝΤΕΟ: Μπούκαραν στη συνέντευξη Τύπου και... τρέλαναν τον Ηλία Χαραλάμπους οι παίκτες του
ΒΙΝΤΕΟ: Με φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και συνθήματα «έκαψαν» τη Λευκωσία οι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ
Το σήκωσε η Ομόνοια Αραδίππου και ανεβαίνει επίσημα με Ομόνοια 29Μ και ΕΝΠ
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς