Βάρντι: Ο τελευταίος των ρομαντικών θα σκοράρει για 13η σεζόν στη Λέστερ

Η Λέστερ επιστρέφει στην Premier League, όπως και ο Τζέιμι Βάρντι. Ο τελευταίος των ρομαντικών και επιτομή της ποδοσφαιρικής αφοσίωσης θα συνεχίσει στα 37 του να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα!

Πριν από περίπου οχτώ χρόνια ο Τζέιμι Βάρντι πραγματοποιώντας την πλέον παραγωγική σεζόν της καριέρας του με 24 γκολ οδηγούσε την Λέστερ στην κατάκτηση της Premier League, σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Σε εκείνη την σεζόν ο 37χρονος στράικερ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας.

Ο Βάρντι, ο οποίος ανήκει από το 2012 στο δυναμικό της Λέστερ δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να προδώσει την ομάδα που του έδωσε την μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του, αφού προέρχονταν από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα φτάνοντας μέχρι την... ερασιτεχνική Conference της Αγγλίας.

Ο πολύπειρος φορ την σεζόν 2020/21 πανηγύρισε και το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά βίωσε και τον υποβιβασμό της Λέστερ στην περυσινή σεζόν.

Ο Άγγλος «στρατιώτης» του συλλόγου, όχι μόνο δεν δελεάστηκε από το ενδιαφέρον συλλόγων της Σαουδικής Αραβίας, αλλά αποφάσισε να παραμείνει στη Λέστερ βοηθώντας την να επανέλθει στα «μεγάλα σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο αρχηγός της Λέστερ μολονότι έχει πατήσει τα 37 του, παραμένει συνεπής στο σκοράρισμα πετυχαίνοντας στην τρέχουσα σεζόν 16 γκολ.

Ο Τζέιμι Βάρντι αν και σκεφτόταν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά την επικύρωση της προαγωγής της Λέστερ στην Premier League θα βρίσκεται στο «Κινγκ Πάουερ» για 13η σεζόν αποτελώντας την επιτομή της αφοσίωσης και της πίστης στα ιδανικά ενός συλλόγου!

Δειτε Επισης

Το μεταφυσικό θαύμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ήδη στα βιβλία της ιστορίας
Πώς ο Μεντιλίμπαρ πήρε την ταυτότητα του Εμερι…
Είναι τελικά πλεονέκτημα ένας ευρωπαϊκός τελικός στην χώρα σου;
Η ιστορία της γηραιότερης Ολυμπιονίκη και επιζήσασας του Ολοκαυτώματος-Είναι 103 ετών
Βάρντι: Ο τελευταίος των ρομαντικών θα σκοράρει για 13η σεζόν στη Λέστερ
Κορυφαίος «πασέρ» στην Ευρώπη ο Έντεγκαρντ
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Κωνσταντής Τζολάκης... Ο 21χρονος φοιτητής του Πανεπιστημίου που σόκαρε την Ευρώπη
Τσάβι: Πιο πολλές αποβολές ως προπονητής παρά ως παίκτης, με το 1/7 των αγώνων
Το πρόσωπο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο