«Ξέρω τι φταίει και προσπαθώ να σταματήσει το αρνητικό σερί»

Έτοιμη για τον αγώνα με τον Ερμή, είναι η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάσκεψη Τύπου πριν τον αγώνα, ο κ. Αυγουστή είπε αρχικά πως «στόχος είναι οι τρεις βαθμοί με οποιοδήποτε τρόπο. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί. Πρέπει να αφήσουμε πίσω όλα τα αρνητικά και να αλλάξουμε την κακή εικόνα του 2021».

Ως προς το τι έφτιαξε για τα συνεχόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα, είπε πως «είδαμε ότι κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο με την Δόξα, αλλά δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Ξέρω τι φταίει και προσπαθώ να σταματήσει το σερί. Θα έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας και θα βοηθήσει πολύ που θα παίζουμε εβδομάδα με εβδομάδα. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα. Το άλφα και ωμέγα είναι η ψυχολογία. Όταν έχεις ψυχολογία, υπάρχει και ηρεμία στην ομάδα. Αυτό που μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές, είναι πως βρίσκεται στο χέρι μας η ευκαιρία να αλλάξουμε την κατάσταση. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανένα, είμαστε ομάδα. Η ευθύνη αρχίζει πρώτα από εμένα».

Σε ότι αφορά στο ντεμπούτο του Μολ, σημείωσε πως «τον γνωρίζω πολύ καλά. Έχει περάσει δύσκολα μετά το χτύπημα που είχε. Αυτή τη στιγμή είναι καλά και γι’ αυτό ήρθε στην ΑΕΚ. Είναι η δουλειά του να κάνει αυτό που έκανε με την Δόξα. Είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές να νιώθουν καλά».

Για τους στόχους της ομάδας, επισήμανε ότι «υπάρχει αρκετός δρόμος μπροστά μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα, η απόσταση είναι πολύ μεγάλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»
Πλήγμα με Μπεζούς στην Ομόνοια-Έξι μήνες εκτός δράσης