Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Βγαίνει μπροστά ο Ενσούε-«Απολογούμαι, δεν θα παραδοθώ»

  09/02/2021 13:57
Βγαίνει μπροστά ο Ενσούε-«Απολογούμαι, δεν θα παραδοθώ»

Βγαίνει μπροστά ο Ενσούε-«Απολογούμαι, δεν θα παραδοθώ»

  09/02/2021 13:57

Βγήκε μπροστά μετά την ήττα από τον Εθνικό, που έβαλε τον ΑΠΟΕΛ σε περιπέτειες, ο Εμίλιο Ενσούε, ο οποίος απολογήθηκε στον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Εσούε έγραψε «ξέρω ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ θυμωμένος, λυπημένος, απογοητευμένος και νιώθουν ότι οι παίκτες δεν σέβονται ή δεν αξίζουν να φοράνε αυτή την ιστορική και πολύτιμη φανέλα, που κέρδισε δόξα και καθιέρωσε το ΑΠΟΕΛ ως την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Δυστυχώς είμαστε σε μια πολύ πολύ δύσκολη κατάσταση την οποία μόνο εμείς οι παίκτες μπορούμε να αλλάξουμε».

Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ σημείωσε επίσης πως, «προσωπικά νιώθω ότι έχω και εγώ ευθύνη για την κατάσταση που ζούμε και γι' αυτό θέλω να απολογηθώ ξανά στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Πραγματικά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν αρκετό. Το μόνο μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ είναι ότι εγώ προσωπικά υπόσχομαι ότι θα δίνω ότι μπορώ για αυτό τον σύλλογο και τον κόσμο όσο φοράω αυτή τη φανέλα».

Έστειλε παράλληλα το μήνυμα ότι «θα παλέψω μέχρι το τέλος και θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα ακόμα και αν η κατάσταση είναι καταστροφική όσο δεν ήταν ποτέ προηγουμένως. ΠΟΤΕ δεν θα παραδοθώ. Απολογούμαι μέσα από την καρδιά μου. Δεν αξίζετε αυτή την κατάσταση που εμείς οι ποδοσφαιριστές δημιουργήσαμε για τον σύλλογο.

Όπως σε όλες τις οικογένειες, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο για να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές και να φέρουμε ξανά το ΑΠΟΕΛ εκεί που αξίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας