Τα απανωτά λάθη που οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ στη μάχη της παραμονής

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνουν φέτος στον ΑΠΟΕΛ, καθώς η αγωνιστική κατρακύλα δεν έχει τελειωμό, λίγες στροφές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι διανύουν μια τραγική χρονιά, η οποία μπορεί να γίνει και χειρότερη, σε περίπτωση που ο σύλλογος της Λευκωσίας δεν βάλει μπρος για να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς για να κρατηθεί ζωντανός και σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.  

Μια χρονιά που με το πέρασμα της, όποιο και αν είναι θα σημαδέψει για πάντα τη σύγχρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Είναι γεγονός πως άπαντες έχουν τις δικές τους ευθύνες, είτε ονομάζονται διοικούντες, είτε ποδοσφαιριστές, είτε προπονητές.

Ο σύλλογος της Λευκωσίας, πληρώνει την τρέχουσα χρονιά, όλα τα λάθη των προηγούμενων χρόνων, τα οποία έφεραν την ομάδα στο σημείο να παλεύει για τη σωτηρία της στην πρώτη κατηγορία.

Οι απανωτές λανθασμένες επιλογές παικτών, οι συνεχόμενες αποζημιώσεις και οι αμέτρητες αλλαγές προπονητών και άλλα πολλά που δεν ξεχνά ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται σε αγανακτισμένη κατάσταση.

Πλέον, το μόνο σίγουρο, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι πως με τη νέα σεζόν ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, καλείται να κάνει τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, ώστε να επαναφέρει την ομάδα του στην κανονικότητα και εκεί που της αξίζει.

Το περασμένο καλοκαίρι έφθασαν ποδοσφαιριστές στον Αρχάγγελο, να προσφέρουν ποιότητα και να ενισχύσουν τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Παιχνίδι με παιχνίδι και εβδομάδα με εβδομάδα, οι ίδιοι παίκτες επιβεβαιώνουν τα λάθη του προγραμματισμού και τις λανθασμένες αποφάσεις που πάρθηκαν στο υφιστάμενο ρόστερ.

Η τραγική κατάσταση της φετινής σεζόν καθιστούν τον ΑΠΟΕΛ στη μάχη της διαβάθμισης. Μια πραγματικότητα, πικρή και δύσκολη για τους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι εβδομάδα με βδομάδα βλέπουν την ομάδα τους να επιβεβαιώνει τους φόβους για το χειρότερο σενάριο.

Ο πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή για τον ΑΠΟΕΛ, είναι οι βαθμοί, ώστε να γλυτώσουν την ομάδα από την ολική καταστροφή. Ο σημερινός αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό, ίσως αποτελέσει την αρχή, ίσως και όχι και τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο χειρότερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League