«Η Ανόρθωση να πνίξει την ΑΕΛ, με λυπεί ο ΑΠΟΕΛ που κινδυνεύει να υποβιβαστεί»

Στο σημερινό ντέρμπι της Ανόρθωσης με την ΑΕΛ, κλήθηκε να αναφερθεί ο προπονητής Χριστάκης Κασιανός, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη λύπη του για την τραγική πορεία του ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε πως θέλει να δει μια ομάδα, η οποία θα «πνίξει» την ΑΕΛ στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να τη θεωρεί το φαβορί της αναμέτρησης.  

«Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα βάζουν πίεση στις δύο ομάδες. Είναι δύο ομάδες πανοποιότυπες σε ότι αφορά τη συγκομιδή βαθμών στα εντός και στα εκτός τους παιχνίδια. Είναι ισχυρές στο γήπεδό τους και αδύναμες στα εκτός και ίσως είναι οι μόνες από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο που έχουν αυτή την αλλοπρόσαλλη εικόνα. Είναι και η προϊστορία με το μέρος της Ανόρθωσης. Η Ανόρθωση ίσως να χρειάζεται πιο πολύ το παιχνίδι, χωρίς να σημαίνει ότι δεν το χρειάζεται η ΑΕΛ. Απλά αν χάσει το παιχνίδι η Ανόρθωση θα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει τρεις ομάδες στη μάχη του τίτλου με 5-7 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ και να χάσει θα είναι εκεί στα ψηλά και κοντά στην κορυφή. Πιστεύω ότι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” θα δούμε μια επιθετική Ανόρθωση, θέλω να δω μια ομάδα που θα “πνίξει” την ΑΕΛ από τα πρώτα λεπτά, χωρίς να λέω ότι τη βλέπω ως φαβορί. Την βλέπω απλά να θέλει να διεκδικήσει το γρήγορο γκολ, παρά να μη δεχθεί γκολ. Αν καταφέρει να σκοράρει, ίσως της δώσει ψυχολογία για να διεκδικήσει το αποτέλεσμα που θέλει».

Ερωτηθείς για τη συνέχεια και για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής ο Κύπριος προπονητής είπε: «αυτό που με λυπεί είναι ο ΑΠΟΕΛ γιατί είναι ομάδα που κινδυνεύει να υποβιβαστεί. Αν δεν πάρει βαθμούς τώρα θα είναι δύσκολο. Δεν υπάρχει ομάδα που είναι αδιάφορη και δεν θα κυνηγήσει μέχρι το τέλος τους βαθμούς για να σωθεί. Και δεν πέφτουν δύο αλλά τέσσερις ομάδες. Ήταν φυσιολογικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, όχι πως άξιζε να χάσει η ΑΕΚ με τόσο μεγάλο σκορ. Άνετη επικράτηση για την Ομόνοια, πολύ σημαντική νίκη για τον Ερμή. Η Δόξα είναι στην εξάδα ακόμη και αν δεν μπει εκεί θεωρώ ότι θα παίξει ρόλο ρυθμιστή στη συνέχεια για το δεύτερο γκρουπ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»