Πνίγει τον αντίπαλο και μετά... φυλάει τα νώτα της

Λυσσασμένα μπαίνει στα παιχνίδια της η Ομόνοια, αφού βάζει τεράστια πίεση από το πρώτο λεπτό στον αντίπαλο και μόλις σκοράρει, αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού της, διαφυλάττοντας τα κεκτημένα της.

Οι πράσινοι, όπως απέδειξαν για άλλη μια φορά, απέναντι στον Ερμή, μπαίνουν στους αγώνες με στόχο να πετύχουν πρώτοι το γκολ κι αν τα βρουν σκούρα, δεν θα σταματήσουν, μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους.

Με αντίπαλο τους φτεροπόδαρους, οι πράσινοι χρειάστηκαν μισή ώρα για να ανοίξουν το σκορ με τον Μάρκο Τσέποβιτς, ενώ στη συνέχεια, έθεσαν ως πρώτιστο στόχο τη διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα. Αυτή η δουλειά, ήταν ευκολότερη, αφού ο Ερμής δεν πίεσε πολύ την Ομόνοια, η οποία βρήκε το δεύτερο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Ασάντε και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε.

Οι παίκτες του Μπεργκ, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους τον αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, την ερχόμενη εβδομάδα, έκαναν συντήρηση δυνάμεων και κράτησαν εύκολα το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Σίγουρα, αυτό που δεν άρεσε στον Χένινγκ Μπεργκ, ήταν οι τρεις τραυματισμοί ποδοσφαιριστών του, δύο από τους οποίους είναι βασικοί και αναντικατάστατοι. Πρόκειται για τον Φαμπιάνο και τον Μάρκο Τσέποβιτς, οι οποίοι αποτελούν βασικούς πυλώνες των επιτυχιών των πρασίνων, αφού από τη μια ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του για 13 αγώνες, ενώ ο Σέρβος επιθετικός, έχει σκοράρει πέντε γκολ σε έξι αγώνες με το τριφύλλι.

Στην περίπτωση του Τσέποβιτς, ο Μπεργκ ευχήθηκε ότι δεν θα είναι σοβαρός ο τραυματισμός του, αφού αυτό αναμένεται να διαπιστωθεί τις επόμενες μέρες.

Από την άλλη, στην περίπτωση του Φαμπιάνο, επιβεβαίωσε πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό, όπως επίσης και στην περίπτωση του Βίτορ Γκομες, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο.

Σίγουρα, η νίκη της Ομόνοιας είχε αρνητικές προεκτάσεις, ωστόσο εάν διαφανεί ότι και ο Τσέποβιτς δεν έχει κάτι σοβαρό, τότε οι πράσινοι θα πάνε πάνοπλοι στον αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο ντέρμπι αιωνίων, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Το τριφύλλι, θέλει να περάσει νικηφόρα και από τους γαλαζοκίτρινους, για να έχει το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Πάντως, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κορυφή με 53 βαθμούς και σε περίπτωση που ο Απόλλωνας δεν κερδίσει την ερχόμενη Δευτέρα την ΑΕΛ στο Τσίρειο, τότε θα παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»