Ζουν το όνειρό τους στον Ολυμπιακό-«Υπήρξαν αισθήματα αδικίας»

Για την επιτυχία του Ολυμπιακού να μπει στην πρώτη εξάδα, τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι, αλλά και τον θεσμό του κυπέλλου, μίλησε ο Γενικός Διευθυντής του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ.

Μιλώντας στον Supersport Fm, ανέφερε αχικά στην εξασφάλιση θέσης στην πρώτη εξάδα, λέγοντας ότι «τα έντονα συναισθήματα ήρθαν γιατί ξέρουμε τις δυσκολίες και τις αδικίες που περάσαμε και αυτό ήταν μία δικαίωση και όσο και αυτό εξασφαλίζει ότι θα είμαστε και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία. Όταν είσαι στο Β’ γκρουπ τότε δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, μπορεί να σε ξανά χτυπήσει ο covid και πολλά άλλα. Με την είσοδο στην εξάδα όμως εξασφαλίζουμε την παρουσία μας στην πρώτη κατηγορία και τη νέα σεζόν. Σίγουρα ανεβάζει και το πρεστίζ της ομάδα το να είσαι στην πρώτη εξάδα. Είμαστε πλέον πιο άνετοι και μπορούμε να ξεκινήσουμε και τον προγραμματισμό μας για την επόμενη σεζόν αφού ξέρουμε ήδη που θα βρισκόμαστε. Είμαστε και στο θεσμό του κυπέλλου και η ομάδα δεν μπορεί να είναι αδιάφορη, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να ολοκληρώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη σεζόν και να προχωρήσουμε στο κύπελλο όσο πιο μακριά μπορούμε. Έχουμε αποδείξει όταν ήταν καλά η ομάδα, ότι παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ότι καλύτερο έρθει είναι καλοδεχούμενο».

Σε ότι αφορά στην αναφορά ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη, επισήμανε ότι είχαμε θέματα γενικότερα, υπό κανονικές συνθήκες θα είχαμε πιο άνετη είσοδο στην εξάδα, ζήσαμε με αυτά τα προβλήματα όμως και τα καταφέραμε. Υπήρξαν αισθήματα αδικίας, με αποφάσεις και ερμηνείες διαφορετικές από νομικούς και προτιμούσαμε να αφήνουμε έξω τους ποδοσφαιριστές, με κάποιες κόκκινες κάρτες αλλά τέλος καλό όλα καλά. Εμείς ζητήσαμε να παίξουμε όλες οι ομάδες την ίδια ώρα και την ίδια μέρα. Εμείς έπρεπε να νικήσουμε για να μπούμε εξάδα, παίζοντας την ίδια ώρα με την Πάφο εμείς πάλι χρειαζόμασταν νίκη και το ζητήσαμε για λόγους αξιοπιστίας τώρα γιατί δεν αγωνιστήκαμε και εμείς σήμερα δεν ξέρω γιατί δεν έγινε, ένα ματς ήταν προγραμματισμένο για σήμερα άρα ήταν εφικτό και λόγω VAR».

Για τον προπονητής της ομάδας είπε πως «η συμφωνία ήταν μέχρι τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα θα υπάρξουν συζητήσεις και με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, οι περισσότεροι δεσμεύονται και για του χρόνου. Ο Μίλετιτς έχει πρόταση από το εξωτερικό προχωρήσαμε σε κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας μας, οπότε έφυγε ήδη από χθες και ταξίδεψε για Ρωσία και του ευχόμαστε ότι καλύτερο».

Όσον αφορά το θεσμό του κυπέλλου, σημείωσε ότι «τα παιχνίδια του κυπέλλου είναι 50-50 δεν δέχομαι τον τίτλο του φαβορί για το παιχνίδι με τον Εθνικό. Θα γίνουν δύο παιχνίδι δύσκολα και ο καλύτερος θα περάσει στον ημιτελικό. Πρώτος στόχος είναι στο πρώτο παιχνίδι να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε θέση στην τετράδα και στους οκτώ είχε χρόνια να βρεθούμε εκεί. Εμείς απαλλαγμένοι από το άγχος θα αποδώσουμε και καλύτερα πλέον στο πρωτάθλημα. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης ευελπιστούμε να έχουμε καλή παρουσία και να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών