Όλη η χρονιά της Ανόρθωσης ξεκινά και τελειώνει στο Μακάρειο

Με την πλάτη στον τοίχο παίζει η Ανόρθωση απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Μακάρειο στάδιο, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την tρίτη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Οι κυανόλευκοι, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για το πρωτάθλημα και κάθε βαθμός είναι σημαντικός, ώστε να επιτύχουν τους στόχους που τέθηκαν από την αρχή της χρονιάς. Η Ανόρθωση, μπορεί με νίκη, να κάνει μια νέα αρχή, αφού θα είναι η πρώτη της επιτυχία στα πλέι οφ, μπορεί όμως, σε περίπτωση ήττας, να αποχαιρετήσει τον τίτλο, αφού θα μείνει αρκετά μακριά από τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Πέραν όμως από τον στόχο του τίτλου, ενδεχόμενη αποτυχία θα φέρει την Ανόρθωση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, για έξοδό της στην Ευρώπη, αφού θα μείνει έξι βαθμούς πίσω από τον τρίτο στη βαθμολογία Απόλλωνα.

Σημειώνεται ότι από τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ είναι στο κόλπο για κατάκτηση του κυπέλλου, η τέταρτη θέση, τουλάχιστον προς το παρόν δεν εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, βλέπει πάντως την ομάδα του να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και ελπίζει ότι θα συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις και στον αγώνα απέναντι στους μαυροπράσινους, τους οποίους κέρδισε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με 2-0 και 0-3 αντίστοιχα.

Σημειώνεται, ότι ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, είναι ο τρίτος προπονητής του Ολυμπιακού, που θα τεθεί αντίπαλος με τον Τιμούρ Κετσπάγια στη φετινή σεζόν. Στον πρώτο αγώνα του Αντώνης Παπαδόπουλος, προπονητής ήταν ο Γιάννης Πετράκης, ενώ στο δεύτερο γύρο, στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας καθόταν ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο Κετσπάγια, αναμένεται να παρατάξει τους, Λόρια κάτω από τα δοκάρια, Αμπαρτζουμιάν, Ρισβάνη, Βργκοτς και Κορέια στην άμυνα. Τους Νταουσβίλι, Αρτυματά και Μίχα στο κέντρο και στην επίθεση τους Καλτσά, Οκριασβίλι και Κβιλιτάια.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός θα παίξει για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς άγχος, με την ελπίδα πως αυτή τη φορά θα φύγει από το γήπεδο με βαθμολογικό κέρδος, ώστε να κάνει σεφτέ, στα πλέι οφ.

Οι μαυροπράσινοι, σίγουρα δεν έχουν τίποτα να χάσουν από τον συγκεκριμένο αγώνα, ωστόσο δεν αποκλείεται να προφυλαχθούν ποδοσφαιριστές, ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού κυπέλλου, με αντίπαλο τον Εθνικό, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στο Μακάρειο στάδιο.

Ο Τσεντομίρ Γιαννέφσκι, βλέποντας το τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα, στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, όπου έχασε, ευτυχώς για λίγες μέρες, τους Σάλι και Βαγγέλη Κυριάκου, δεν θα ρισκάρει να χάσει κι άλλους σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου