Δίψα για τη νίκη από Πετεβίνο και Χριστοφόρου-«Φώναξαν» με... μια φωνή Κύπελλο

Με μεγάλη αγωνία αναμένουν το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Ανόρθωσης και ΑΠΟΕΛ οι εκπρόσωποι Τύπου των δύο ομάδων, Δημήτρης Χριστοφόρου και Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στην κάμερα της Cablenet, o εκπρόσωπος της Ανόρθωσης ανέφερε αρχικά πως «είναι ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό απόγευμα. Θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ο τελικός αυτό το ζευγάρι. Ίσως κρίνει πράγματα το παιχνίδι, ίσως και όχι αφού υπάρχει επαναληπτικός. Παίζουμε μόνο για να κερδίσουμε, να πάρουμε προβάδισμα και στόχος είναι μόνο η πρόκριση. Ξέρουμε ότι και για τον αντίπαλο είναι η διέξοδος προς την Ευρώπη, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε στον τελικό».

Σημείωσε επίσης πως «δεν θα παίξει μπάλα η προϊστορία, είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες. Για μας είναι το παιχνίδι της χρονιάς, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι τον επαναληπτικό και ελπίζουμε μέχρι τον τελικό. Προετοιμαστήκαμε για να είμαστε οι καλύτεροι που μπορούμε και αν είμαστε οι καλύτεροι μπορούμε να επικρατήσουμε».

Για το γεγονός ότι τον αγώνα θα διευθύνουν ξένοι διαιτητές, είπε «ελπίζω να μη χρειαστεί να μου απευθυνθεί ερώτηση που να τους αφορά στο τέλος. Από πού προέρχονται δεν έχει σημασία. Η απόφαση της ΚΟΠ είναι σεβαστή».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, ανέφερε πως «είναι δύο 90λεπτα πολύ μεγάλης σημασίας, ανεξαρτήτως αν είναι διέξοδος για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, είναι τα ημιτελικά του κυπέλλου. Είμαστε συνηθισμένοι ως ομάδα σε τέτοια ραντεβού, όμως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Επισήμανε εξάλλου ότι «το ΑΠΟΕΛ κυριαρχεί σε όλους τους θεσμούς, φέτος απαγοητεύσαμε τους εαυτούς μας στο πρωτάθλημα και είναι μια ευθύνη που μας βαραίνει. Ο κάθε παίκτης αντιλαμβάνεται την σημασία του αγώνα. Ο κάθε παίκτης έρχεται στο ΑΠΟΕΛ για να κατακτήσει τίτλους. Γενικά στην πορεία μας στο κύπελλο δείξαμε σοβαρότητα, είχαμε υψηλά εμπόδια για να φτάσουμε εδώ. Έχουμε πάλι ψηλό εμπόδιο αλλά η ομάδα είναι προσηλωμένη να κατακτήσει το τρόπαιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»