Μίλησε με... γρίφους ο Κετσπάγια-«Υπάρχει Θεός, ξέρετε όλοι τι εννοώ»

Πανευτυχής για την πρόκριση της Ανόρθωσης ήταν στη διάσκεψη Τύπου ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος έριξες και πάλι κάποια καρφιά, χωρίς ωστόσο να θέλει να κατονομάσει ποιους εννοεί. 

Όπως ανέφερε αρχικά, «συγχαρητήρια αξίζουν οι ποδοσφαιριστές. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτά τα δύο χρόνια. Αδικηθήκαμε πάρα πολλές φορές, αλλά καταφέραμε να είμαστε σε ένα τελικό μετά από τόσα χρόνια. Δεν σημαίνει όμως ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Ο Ολυμπιακός δεν είναι καθόλου εύκολη ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει Θεός. Παίζοντας με τον ΑΠΟΕΛ την έξοδο στην Ευρώπη, δεν είναι τυχαίο. Να μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ, ξέρετε όλοι τι εννοώ». 

Σημείωσε ακόμα, «ευχαριστούμε τους οργανωμένους, τους ανοργάνωτους, όσους υποστηρίζουν αυτή την ομάδα. Χαίρομαι που αυτά τα παιδιά έκαναν τον κόσμο να ονειρεύεται για ένα τίτλο. Δεν ήταν ο πρώτιστος μας στόχος, αλλά δώσαμε όσα είχαμε σε αυτά τα παιχνίδια». 

Για το συμβόλαιό του και κατά πόσον θα ανανεώσει, είπε πως «δεν είναι θέμα του Κετσπάγια, αρκετοί άνθρωποι ασχολούνται με αυτό το θέμα, έχω κουραστεί. Μπορεί εγώ να έχω κάποια άλλα πλάνα για την καριέρα μου. Μην βάζουμε κάποιο στη γωνία, είτε εμένα, είτε τη διοίκηση. Εμένα με νοιάζει τι θα κάνουμε στον τελικό. Τώρα το τι θα γίνει μετά από δύο μήνες, δεν με ενδιαφέρει. Εμένα με ενδιαφέρει ο κόσμος, η πρόκριση στον τελικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Εμπλέκουν Κούσιο για την προεδρία της ΚΟΠ-Ασταμάτητη η ονοματολογία για το διάδοχο του Γιώργου Κούμα
Έκλεισε η μεταγραφή Ντ' Αλμέιδα-Σφίγγα για Μπράουν και Σιήκκη ο Φανούριος
«Πότε θα κατεδαφιστεί το οικτρό κτίριο στην είσοδο της Λευκωσίας;»