«Είναι φανταστικό, δεν θέλω να μιλήσω για την επόμενη σεζόν»

Πανευτυχής από την επιτυχία της Ομόνοιας, ήταν ο Χένινγκ Μπεργκ στη διάσκεψη Τύπου του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΑΕΚ Αρένα, αφού κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στον τίτλο. 

Όπως ανέφερε, «δεν έχει νόημα να μιλήσω για το ματς κερδίσαμε 1-0 και ταυτόχρονα κερδίσαμε πάλι το πρωτάθλημα. Άρα είμαστε υπερευχαριστημένοι. Συγχαρητήρια σε όλους, κυρίως στους παίκτες για την απόδοση και την απίστευτη προσπάθεια. Ήταν φανταστική σεζόν, άρχισε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, φτάσαμε στα πλέι οφ, παίξαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα».

Σημείωσε πως, «είμαι περήφανος για τους παίκτες, το προσωπικό, τον κόσμο, τον πρόεδρο, τον κ. Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη συνεισφορά για τη μεγάλη επιτυχία. Μαζί δώσαμε τη μάχη. Ο κόσμος μας έδωσε απίστευτη δύναμη. Ειδικά σήμερα με τη συνοδεία στο γήπεδο, έβλεπες στα πρόσωπα του κόσμου πόσο το ήθελαν, παππούδες, πατεράδες, παιδιά, γι’ αυτό και σήμερα είμαι περήφανος. Είναι φανταστικό πόσο το ήθελαν. Ευχαριστώ όσους αποτέλεσαν μέρος της προσπάθειας. Είναι φανταστικό».

Όσον αφορά την επόμενη χρονιά και κατά πόσον θα μείνει στην Ομόνοια, είπε πως, «είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό. Είμαι περήφανος για τα επιτεύγματά μας, δεν είναι φυσιολογική η επιτυχία μας. Παίξαμε με ομάδες που είχαν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς στην Ευρώπη, ενώ και στην Κύπρο κάποιες είχαν μεγαλύτερο και κάποιες όπως εμάς. Είναι φανταστικό, δεν θέλω να μιλήσω για την επόμενη σεζόν θέλω να χαρώ τις στιγμές που είναι μοναδικές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν