Επιρρίπτουν ευθύνες κατά πάντων οι Ομονοιάτες-«Βρώμικα παιχνίδια του παρακράτους»

Κοινή ανακοίνωση, σε σχέση με το σήριαλ, όπως εξελίσσεσαι τις τελευταίες ημέρες, για το που θα αγωνίζεται η Ομόνοια τη νέα χρονιά, εξέδωσε το ΣΥ.ΦΙ. Ομόνοιας.

Σε ανακοίνωση του το ΣΥ.ΦΙ. Ομόνοιας, επιρρίπτει ευθύνες σε Πολιτεία, ΚΟΑ, ΚΟΠ και θεσμούς του κράτους, διερωτώμενοι για το ποιος είναι ο ρόλος τους, στη συγκεκριμένη περίπτωση. 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σε ένα μήνα το πρωτάθλημα αρχίζει και η λαοφιλέστερη ομάδα του νησιού εξακολουθεί να παραμένει χωρίς έδρα. Γήπεδα με χρεώσεις αναλόγως χρώματος φανέλας, ιστορίας και πολιτικών πεποιθήσεων. Γήπεδα που δεν αποδέχονται την Ομόνοια για χίλιες δύο προφάσεις. Γήπεδα που η ίδια η πολιτεία όφειλε να απαιτεί να πληρούν κάποιες βασικές προϋποθέσεις, αλλά δυστυχώς η μόνη προϋπόθεση είναι οι μικροδιορθώσεις κάθε αρχή του πρωταθλήματος. ‘Όλα αυτά τα γήπεδα κτίστηκαν με κρατικές ενισχύσεις, με χρήματα και με φυσικά με χρήματα του κόσμου της Ομόνοιας.

Και απλά ρωτούμε, η πολιτεία και οι θεσμοί τι ρόλο έχουν; Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις πιέσεις που επιδέχονται ενδοπαραταξιακά από «αδελφικά τους σωματεία» για να κτυπήσουν την Ομόνοια. Αντιλαμβανόμαστε το γεγονός πως οι δυνάμεις του σκότους δεν επιθυμούν να σηκώνει κανείς το κεφάλι. Αντιλαμβανόμαστε τις κρυφές διεργασίες που έχουν γίνει για να εμποδιστεί η προσωρινή μετακίνηση μας στο Δασάκι της Άχνας.

Καιρός να αντιληφθείτε ΟΛΟΙ πως δεν μας ενδιαφέρει ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Να αντιληφθείτε ΟΛΟΙ πως όσο μας επιτίθεστε, όσο μας κτυπάτε, τόσο περισσότερο μεγαλώνει η αγάπη μας για την Ομόνοια. Τόσο πολύ μεγαλώνει η απέχθεια μας για τα κατεστημένα σας. Δεν πρόκειται να σκύψουμε κεφάλι.

Καλούμε την Ομόνοια να μην ενδώσει στα βρώμικα παιχνίδια του παρακράτους. Να μην αποδεχθεί σε καμία των περιπτώσεων τους έμμεσους εκβιασμούς.

Καλούμε την πολιτεία, ΚΟΑ, ΚΟΠ και θεσμούς του κράτους επιτέλους να ενδιαφερθούν. Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των αρμοδιοτήτων τους. Επιτέλους να μας αντιμετωπίσουν όχι ως η μεγαλύτερη ομάδα του τόπου αλλά έστω ισάξια με ομάδες που δεν δέχονται ευνοϊκή μεταχείριση. Να νοιαστούν επιτέλους και να βρουν λύση. Να βρουν λύση σ' αυτό τον τόπο που ακόμη αγωνιζόμαστε σε γήπεδα που θα έπρεπε να είναι προς κατεδάφιση και αντί αυτού αναμένουμε πότε θα θρηνήσουμε θύματα.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics

ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού

ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας

ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς

Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας

Κοκκινοχώρια Crew

ΣΥ.ΦΙ. Πάφου

ΣΥ.ΦΙ. Μεγάλης Βρετανίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών