Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η πρόταση στον Μάγκλιτσα, το deal που ψάχνει και ο Πετρίδης που... καραδοκεί

  29/07/2021 07:13
Η πρόταση στον Μάγκλιτσα, το deal που ψάχνει και ο Πετρίδης που... καραδοκεί

Η πρόταση στον Μάγκλιτσα, το deal που ψάχνει και ο Πετρίδης που... καραδοκεί

  29/07/2021 07:13

Ξανά στο προσκήνιο επέστρεψε, τις τελευταίες ημέρες, το όνομα του Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση από τον Απόλλωνα, ο οποίος θέλει τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στη λεμεσιανή ομάδα. Ωστόσο, την ίδια ώρα, οι φήμες θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να καραδοκεί και μάλιστα να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κροάτη φορ, ώστε να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή.

Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού προσφέρουν στον 29χρονο στράικερ, συμβόλαιο με ένα ποσό της τάξεως των 300 χιλιάδων ευρώ ετησίως, εντούτοις πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάγκλιτσα ζητά μεγαλύτερο ποσό, εξού και μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει την τελική απάντηση του.

Ο Μάγκλιτσα θεωρεί πως παρόμοιο συμβόλαιο μπορεί να βρει και από άλλο σύλλογο στην Ευρώπη, ωστόσο στον Απόλλωνα από ότι φάνηκε μέχρι στιγμής, δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα από 300 χιλιάδες.

Συνεπώς, το μπαλάκι είναι στον Κροάτη φορ, ο οποίος θα κληθεί να επιλέξει εάν θα επιστρέψει στη Λεμεσό ή θα δώσει χρόνο, σε μια προσπάθεια να βρει ένα συμβόλαιο που θα ικανοποιεί τα οικονομικά του θέλω. 

Από εκεί και πέρα, το μόνο σίγουρο είναι πως ο 29χρονος φορ ψάχνει ένα συμβόλαιο με απολαβές κοντά στις 400 χιλιάδες, ένα ποσό, που εάν ο ΑΠΟΕΛ θέλει «απεγνωσμένα» τον Κροάτη άσσο, δεν είναι απαγορευτικό, καθώς η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

Παράλληλα, τη δεδομένη στιγμή όλα είναι ανοικτά, καθώς όπως φαίνεται για την απόκτηση του Κροάτη θα υπάρξει «ντέρμπι» μεταξύ των δύο ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας