Το ξέσπασμα του αδελφού του Σωφρόνη-«Έγινε το σώσε με Τιμούρ, το ίδιο και με Μπεργκ»

Μήνυμα στήριξης στον Σωφρόνη Αυγουστή, έστειλε ο αδελφός του Αυγουστής, μετά την είδηση πως ο Κύπριος τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Σε ανάρτηση του ο αδελφός του έμπειρου κόουτς ξέσπασε και έκανε αναφορά και στους προπονητές της Ομόνοιας και της ΑΕΛ, Χένινγκ Μπεργκ και Ντούσαν Κέρκεζ.

Όπως ανέφερε «με αφορμή την χθεσινή είδηση ότι ο Σωφρόνης έκλεισε στο AΠΟΕΛ για πολλούς μπορεί να ήταν έκπληξη για μένα προσωπικά όχι. Ο Σωφρόνης πια είναι επαγγελματίας προπονητής και αυτή είναι η δουλειά του, τη μία θα είναι εδώ, την άλλη αλλού. Γιατί δυστυχώς η μοίρα των προπονητών στην Κύπρο έτσι είναι και ήταν λογικό, οποία ομάδα έδιωχνε προπονητή το πρώτο όνομα που θα ακούγεται, θα ήταν το δικό του. Για μένα που ξέρω τις γνώσεις του και το πάθος του για το ποδόσφαιρο δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε «δυστυχώς οι πιο καλοί προπονητές κάθονται πάνω στις κερκίδες που έρχονται απλά τα Σαββατοκύριακα για να βγάλουν τα αποθημένα της εβδομάδας. Το λέω από προσωπική μου πείρα στα παιχνίδια που μέχρι και στην ασπίδα με Ανόρθωση. Μια λάθος έξοδος του Φαπιάνο μου τον σκάρταρε και φώναζε και έγινε το σώσε τον Τιμούρ τον έλουζαν από πάνω μέχρι κάτω τον Κερκεζ το ίδιο τον Μπεργκ χειρότερα. Αφήστε τούς να δουλέψουν γιατί για να είναι εκεί κάτι ξέρουν παραπάνω που εμάς».

Τελειώνοντας, σημείωσε ότι «το κυπριακό πρωτάθλημα όσοι και αν δεν το παραδεχόμαστε έκαμε αρκετά βήματα προόδου εξού και τα αποτελέσματα μας με δύο ομάδες σε ομίλους και όσοι τούς υποτιμούν απλά τα πέρα των 5.000.000 έσοδα στην κάθε ομάδα λέγουν την αλήθεια καλό απόγευμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος