«Δεν μπορούμε να κρεμάσουμε τον Φαμπιάνο, το τι χρειάζεται η ομάδα το ξέρει ο Μπεργκ»

Για την εικόνα της Ομόνοιας στο παιχνίδι με τη Δόξα, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Τάκης Μαυρής, ο οποίος τόνισε πως «δεν μπορούμε να κρεμάσουμε τον Φαμπιάνο» για το τέρμα που δέχθηκε. 

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM δήλωσε πως «θέλω να συγχαρώ τον κύριο Σακκά και την ομάδα του γιατί χθες άξιζε κάτι περισσότερο. Όσον αφορά τη δίκη μου ομάδα είχε τα σκαμπανεβάσματα της καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν όμως μια εξαιρετική Δόξα. Κακά τα ψέματα, μετά από τέσσερις ημέρες που είχαμε παιχνίδια και ένα πολύωρο παιχνίδι, καταλάβεις ότι υπάρχει και η κούραση. Είναι δικαιολογία αυτό όμως δεν μπορώ να υποτιμήσω την εμφάνιση της Δόξας. Είναι άνθρωποι σίγουρα θα υπάρχει κούραση. Έγιναν αρκετά λάθη, στις μεταβιβάσεις, στα μαρκαρίσματα, ήταν πολύ καλή πίσω η Δόξα και έβγαινε στις αντεπιθέσεις με φάσεις για γκολ».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι σίγουρα ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος, όμως η απόδοση δεν ήταν καλή. Όπως είπε κι ο Μπεργκ είναι σημαντικό που πάλεψαν οι ποδοσφαιριστές. Όταν είσαι προπονητής της Ομόνοιάς είσαι συνέχεια στην πρίζα, είναι πρωτόγνωρο αυτό που έγινε, σίγουρα θα το θυμούνται ο Μπεργκ και οι παίκτες για πολλά χρόνια. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Με προβληματίζει που η Ομόνοια έχει μυϊκούς τραυματισμούς, γιατί έτσι χάνουν αρκετές ημέρες στην προπόνηση. Στο Καζακστάν η Ομόνοια μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι».

Για τον τρόπο που δέχεται τέρματα η Ομόνοια ο Τάκης Μαυρής ανέφερε ότι «οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, αλλά δεν μπορούμε να κρεμάσουμε τον Φαμπιάνο ή κάποιον άλλο. Το τι χρειάζεται η ομάδα το ξέρει ο κύριος Μπεργκ με τους συνεργάτες του. Υπάρχουν τα ερωτηματικά αλλά πιστεύω ότι στην πορεία η ομάδα θα επανέλθει στους ρυθμούς που πρέπει. Το εύκολο γκολ είναι μεγάλη υπόθεση. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και το τι πρέπει να γίνει το ξέρει ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ EΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου