Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ξέσπασε ο Δημητρίου για τα πυρά στην Ομόνοια-«Ο καθένας δηλώνει ότι θέλει»

  21/09/2021 22:13
Ξέσπασε ο Δημητρίου για τα πυρά στην Ομόνοια-«Ο καθένας δηλώνει ότι θέλει»

Ξέσπασε ο Δημητρίου για τα πυρά στην Ομόνοια-«Ο καθένας δηλώνει ότι θέλει»

  21/09/2021 22:13

Νέα απάντηση για τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Δόξα, με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις, έδωσαν οι πράσινοι, δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Ανδρέα Δημητρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σηκώνει το γάντι και απαντά για τη διαιτησία η Ομόνοια

Μιλώντας στην οπαδική εκπομπή της Ομόνοιας, «Total Green», ο κ. Δημητρίου διερωτήθηκε εάν «έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ από οφσάιντ; Δεν κατάλαβα… Αυτό που με ενοχλεί, πως ο καθένας δηλώνει ότι θέλει».

Αρχικά σημείωσε ότι «τα όσα ακολούθησαν του αγώνα, δηλαδή οι ακραίες τοποθετήσεις και οι απόλυτες συμπεριφορές, δεν ήταν φυσιολογικές και δεν δικαιολογούνται. Έγιναν για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα, είτε για να ευνοηθούν, είτε για να αδικηθεί η Ομόνοια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας-«Τα βλέπουν όλα καλά και άγια»

Είπε επίσης πως «αυτή η συμπεριφορά τους άφησε εκτεθειμένους στα μάτια της κοινής γνώμης. Χθες τι είδαμε; Το VAR να διορθώνει δύο λάθη. Τα γκολ δεν έπρεπε να μετρήσουν και το VAR το διόρθωσε. Σχολιάζουμε ότι ακυρωθήκαν γκολ και άλλες τοποθετήσεις. Δεν πιστεύω ότι προσπαθούν να αποκαθηλώσουν το VAR. Ήρθε για να μείνει».

Επισήμανε ακόμα ότι, «πιστεύουμε πως αυτό έγινε για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα. Όλο αυτό ήταν για την φάση του Κακουλλή με τον Σισκόφσκι. Το VAR έκρινε πως δεν υπήρχε κάποιο σημείο για να αλλάξει την απόφαση του ο διαιτητής. Το μήνυμα μας, είναι πως άπαντες πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κάνουν δίκαια την δουλειά τους. Αν κρίνουμε πως πρέπει να παρεμβαίνουμε, θα το κάνουμε».

Σε σχέση με τις δηλώσεις και τις ανακοινωσείς άλλων ομάδων, σημείωσε ότι «είδαμε απόλυτες συμπεριφορές που δεν είναι φυσιολογικές. Είναι για εξυπηρέτηση συμφερόντων. Δεν θυμάμαι να έγινε ξανά αυτό. Έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ από οφσάιντ; Δεν κατάλαβα… Αυτό που με ενοχλεί, πως ο καθένας δηλώνει ότι θέλει, όποτε θέλει, όπως θέλει και δεν υπάρχει ο αντίλογος. Με ενοχλεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας