Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Γκόμεθ και το πιτσιρίκι που σηκώνει το χέρι

Χωρίς το βασικό του γρανάζι στη μεσαία γραμμή, θα κληθεί να καταστρώσει το πλάνο του ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Πάφο, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής. 

Ο αρχηγός των πρασίνων αποβλήθηκε από τον αγώνα με τη Δόξα και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αναμφίβολα, αποτελεί απώλεια για την ομάδα της Λευκωσίας, αφού ο έμπειρος άσος εδώ και χρόνια αγωνίζεται ασταμάτητα στο αρχικό σχήμα. 

Παράλληλα, πέραν από την απουσία του 36χρονου άσου στο κέντρο, ο Μπεργκ δεν υπολογίζει και τους τραυματίες Ντίσκερουντ και Κούσουλο.

Με αυτά τα δεδομένα, στους φίλους της Ομόνοιας δημιουργείται το ερώτημα για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ισπανού, ο οποίος θα αποτελέσει παρτενέρ του Μπασιρού στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι δύο υποψήφιοι είναι οι Σέχου, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις και στο κέντρο, ενώ τώρα είναι και η μεγάλη ευκαιρία του νεαρού Χαραλάμπους. 

Το πρώτο σενάριο, είναι ο Νιγηριανός να βρεθεί στην ενδεκάδα δίπλα στον Μπασιρού, κάτι που σημαίνει το κενό του στο δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Ψάλτης. 

Σε αντίθετη περίπτωση, που ο Σέχου βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, τότε σημαίνει πως φανέλα βασικού θα πάρει ο Χαραλάμπους και έτσι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του σε αγώνα πρωταθλήματος. 

Ο 19χρονος μέσος, μέχρι στιγμής, πήρε αγωνιστικά λεπτά στο Σούπερ Καπ με την Ανόρθωση, ενώ στις δύο πρόσφατες αναμετρήσεις της Εθνικής Ελπίδων με το Λίχτενσταϊν, αγωνίστηκε ως αλλαγή και σκόραρε και ένα γκολ.

Ένα τέτοιο σενάριο με τον Χαραλάμπους, δεν αποκλείεται, καθώς ο Νορβηγός τεχνικός το απέδειξε πολλές φορές, ότι δεν διστάζει να ρίχνει στη μάχη νεαρούς αλλά και ότι όλοι καλοί στο τριφύλλι ανταμείβονται.

Τέλος, οι δύο πιθανοί αντικαταστάτες του Γκόμεθ είναι οι δύο ποδοσφαιριστές, αλλά το ποιος θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα με την Πάφο θα του μάθουμε, το βράδυ της Κυριακής, με τη γνωστοποίηση της ενδεκάδας της Ομόνοιας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης