Μεταφέρει πληροφορίες για το Ομόνοια-Δόξα στον Μάζιτς ο ΑΠΟΕΛ

Συνάντηση με με τον Μίρολατ Μάζιτς αναμένουν στον ΑΠΟΕΛ, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, τονίζοντας πως έχουν να μεταφέρουν πληροφορίες, για τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Δόξα, στον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι «εμείς αναμέναμε από την έναρξη του πρωταθλήματος να δούμε διαφορετική εικόνα στη διαιτησία και με το VAR να λιγόστευαν τα λάθη. Όταν ξεκινάς φέτος και βλέπεις ότι ο ίδιος ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας λέει ότι πολλοί διαιτητές περιμένουν το VAR για να πάρουν απόφαση, καταλαβαίνεις ότι έχουν αντιληφθεί λάθος τη χρήση του εργαλείου. Αυτό που αναμέναμε να αλλάξει ήταν ότι με τη χρήση του VAR θα υπήρχε καλύτερη εφαρμογή των κανονισμών. Αντιθέτως, βλέπουμε ότι ακόμα και το VAR, ένα εργαλείο πολύ απλό στη χρήση του, συμβαίνουν άλλα πράγματα. Αν είσαι καλός διαιτητής θα έχεις καλή αντίληψη για το VAR. Αν κάνεις λάθη θα τα κάνεις και στο VAR. Στη συνάντηση που είχαμε με τον Μάζιτς έδειξε να συμφωνεί για κάμερα αντίθετης λήψης και κάμερα εντός της εστίας. Ζητήσαμε συνάντηση με τον Μάζιτς για να του μεταφέρουμε κάποιες πληροφορίες που έχουμε. Το τι συμβαίνει πρέπει να ξεκαθαρίσει και το ΑΠΟΕΛ έχει πράγματα να πει και εισηγήσεις να κάνει. Με ένα ιδιαίτερο τρόπο επιβεβαίωσε πολλά από αυτά που θα συζητήσουμε στην πρόσφατη συνάντησή του με τα ΜΜΕ. Στις 23 Αυγούστου όταν στείλαμε την επιστολή, η ΚΟΠ μας απάντησε άμεσα και είπαμε να μας την ορίσει άμεσα. Απ’ εκείνη την ημέρα δεν έγινε κάτι. Επαναλάβαμε την πρόθεσή μας για συνάντηση και περιμένουμε τη συνάντηση».

Για τις πληροφορίες που έχουν να μεταφέρουν στον Μάζιτς ο Νεκτάριος Πετεβίνος είπε ότι «δεν είναι μόνο θέμα προσώπων. Είναι και θέμα διαδικασιών, αντίληψης και νοοτροπίας. Είδαμε κάποια αντίδραση άμεση από πλευράς του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας. Αποδέχτηκε την εισήγηση της ΑΕΛ για κάθοδο ξένων για το VAR. Ήταν μια παραδοχή ότι έχουμε πρόβλημα σε εκείνο το σημείο».

Για τις σχέσεις μεταξύ των διαιτητών ανέφερε πως «δεν ξέρω αν επηρεάζει τη δουλειά των διαιτητών αν δεν είναι φίλοι μεταξύ τους. Αν δεν αντιληφθούν οι ίδιοι οι διαιτητές ποιο είναι το πρόβλημα, ζήτω που καήκαμε».

Τέλος, για τον λόγο που ζήτησαν διαγραφή της διαιτητικής ομάδας του Ομόνοια-Δόξα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε ότι «γνωρίζουμε κάποια πράγματα που θα τα μεταφέρουμε στον Μάζιτς. Πρέπει να είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας, αν είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι δεν βοηθούμε ούτε το κυπριακό ποδόσφαιρο, ούτε τη νοοτροπία του κόσμου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ