Έδειξαν σημάδια ξεκούρασης, αλλά επιστρέφουν στον Γολγοθά Ομόνοια και Ανόρθωση

Ομόνοια και Ανόρθωση εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και αυτό φάνηκε στο γήπεδο, αφού και οι δύο ομάδες στα παιχνίδια που έδωσαν έδειξαν φρέσκες και γεμάτες ενέργεια.

Οι μεν πράσινοι συνόδευσαν μάλιστα την επιστροφή τους στην ενεργό δράση και μάλιστα σε αγώνα ντέρμπι με νίκη, ενώ από την άλλη η Ανόρθωση παρότι ήταν καλύτερη από την ΑΕΛ σε όλο το παιχνίδι, πλήρωσε τα αμυντικά της κενά, αφήνοντας τρεις βαθμούς στο Τσίρειο στάδιο.

Παρόλα αυτά, οι οπαδοί των δύο ομάδων έφυγαν από το γήπεδο κρατώντας τις εμφανίσεις των ομάδων τους, οι οποίες τους γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον.

Ωστόσο, τόσο οι πράσινοι όσο και οι κυανόλευκοι μετά την ανάπαυση της μίας εβδομάδας, θα πρέπει να επιστρέψουν στον αγωνιστικό τους Γολγοθά και να διαχειριστούν τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν στη συνέχεια.

Η Ομόνοια, πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Ελβετία, για να αντιμετωπίσει την Βασιλεία, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι ενόψει της συνέχειας των ομίλων του Conference League.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, ελπίζει ότι θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αναπτερώσει τις ελπίδες της για πρόκριση, μετά την βαριά ήττα από την Καραμπάκ στη δεύτερη αγωνιστική.

Μετά απ' αυτό το παιχνίδι, η Ομόνοια θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Δευτέρα από την δυσκολοκατάβλητη ΠΑΕΕΚ, στο Μακάρειο στάδιο, σε ένα αγώνα που κρύβει παγίδες, ενώ πέντε μέρες αργότερα θα κληθεί να αναμετρηθεί με την άλλη Ευρωπαία, την Ανόρθωση, στο ΓΣΠ.

Ακολουθεί παιχνίδι απέναντι στη Βασιλεία στο ΓΣΠ και ακολούθως με τον Εθνικό Άχνας, πριν τη διακοπή για τους επόμενους αγώνες της Εθνικής.

Από την άλλη, η Ανόρθωση αυτή την εβδομάδα θα παραμείνει στην Κύπρο, αφού θα παίξει απέναντι στη Φλόρα Ταλίν, για το Conference League, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, σε άλλο ένα ντέρμπι, το τρίτο συνεχόμενο.

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια και στη συνέχεια θα πετάξει για το Ταλίν, ώστε να κοντραριστεί εκ νέου με τη Φλόρα.

Το βαρύ πρόγραμμα της Ανόρθωσης κλείνει κόντρα στην Πάφο, στο Αντώνης Παπαδόπουλος στις 7 Νοεμβρίου.

Και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικά δύσκολους αγώνες να δώσουν και δεδομένης της βαθμολογικής τους θέσης, δεν μπορούν να σκέφτονται ότι θα έχουν απώλειες βαθμών, αφού τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν. Μπορεί οι ομάδες των Μπεργκ και Κετσπάγια να έχουν παιχνίδια στο χέρι, ωστόσο αυτό δεν μπορεί ούτε να αποτελεί δικαιολογία για τη σημερινή τους συγκομιδή, αλλά ούτε να θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς στα παιχνίδια που δεν έδωσαν.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες θα παίξουν στις 22 Δεκεμβρίου. Η Ανόρθωση θα αναμετρηθεί με την ΠΑΕΕΚ και η Ομόνοια με την ΑΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19