Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεσπάθωσε ο ΑΠΟΕΛ και έριξε καρφιά σε Ομόνοια και Ανόρθωση

  22/10/2021 10:46
Ξεσπάθωσε ο ΑΠΟΕΛ και έριξε καρφιά σε Ομόνοια και Ανόρθωση

Ξεσπάθωσε ο ΑΠΟΕΛ και έριξε καρφιά σε Ομόνοια και Ανόρθωση

  22/10/2021 10:46

Συνεχίζεται η κόντρα του ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια και Ανόρθωση, η οποία ξέσπασε μετά το παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων με τους κυανόλευκους πριν τρεις εβδομάδες και συνεχίστηκε μετά την αναγραφή με σπρέι, συνθημάτων κατά του προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα, σε ΚΟΠ, ΚΟΑ και Σύνδεσμο Διαιτητών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανησυχία στον ΑΠΟΕΛ-«Δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω»

Ανόρθωση και Ομόνοια εξέδωσαν καταδικαστικές ανακοινώσεις, με τον ΑΠΟΕΛ να απαντά με δική του ανακοίνωση. Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, έδωσε συνέχεια στην κόντρα, λέγοντας πως, «υπάρχουν ομάδες που τι μια λένε έτσι και την άλλη γιουβέτσι». 

Όπως ανέφερε, όσοι επιθυμούν το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου να το επιθυμούν πάντοτε και όχι να το επιθυμούν μόνο το κατά δοκούν. Βλέπουμε τις ευαισθησίες κάποιων αυτή την περίοδο, την ευκολία με την οποία βγαίνουν ανακοινώσεις. Πως να πέσουν οι τόνοι όταν υπάρχουν ομάδες που τι μια λένε έτσι και την άλλη γιουβέτσι σχετικά με την διαιτησία. Το ΑΠΟΕΛ είναι η μόνη ομάδα που κρατά σταθερή γραμμή σχετικά με την διαιτησία. Βλέπουμε την ευκολία με την οποία αλλάζουν απόψεις κάποιες ομάδες. Θα δούμε ποια θα είναι η στάση τους όταν νιώσουν και αυτές την αδικία». 

Σημείωσε εξάλλου ότι «κόντρα στην Ανόρθωση είχαμε μια φάση που υποδείχτηκε από 5 κάμερες και δεν πήγε κανένας να το δει, και στον αγώνα με την Άχνα είχαμε μια φάση που καμία κάμερα δεν το επιβεβαιώνει και ο διαιτητής ακόμα και έτσι έδωσε πέναλτι αφού είδε το VAR. Μέχρι να αποφασίσει ο διαιτητής να δει το VAR o προπονητής μας άλλαξε τον επιθετικό της ομάδας για να κρατήσουμε το σκορ. Τότε ο διαιτητής πήγε στο VAR και καταλόγισε πέναλτι και όταν τους είπαμε να ακυρωθεί η αλλαγή αφού ήταν νεκρός χρόνος μας είπαν δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό είναι κατάργηση κανονισμών. Αυτό δεν είναι πρόβλημα διαιτησίας αλλά ανικανότητα».

Σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Άρη, είπε πως «η βαθμολογική θέση του μιλάει από μόνη της. Είναι μια ομάδα πάρα πολύ δυνατή και απρόβλεπτη. Παράδειγμα ο αγώνας με την Δόξα, εκεί που νόμιζαν όλοι ότι θα χάσει τελικά κατάφερε και κέρδισε. Γενικά φέτος ο κόσμος πιστεύω θέλει να βλέπει όλα τα παιχνίδια καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικό φαβορί και αυτό το βλέπουμε και από την βαθμολογία. Εμείς από την δική μας πλευρά έχουμε την έξοδο στη Λεμεσό να αντιμετωπίσουμε τον φετινό πολύ δυνατό Άρη. Σημασία έχει όμως εμείς να βρούμε σταθερότητα καθώς νομίζω ότι παρά την βαθμολογική μας θέσει έχουμε αποδείξει ότι όταν πιάσουμε απόδοση μπορούμε να ελέγξουμε τους αγώνες».

Για τον κόσμο, είπε ότι «θα έχουμε αρκετό κόσμο και αυτή την φορά καθώς ο κόσμος είναι στο πλευρό μας σε κάθε μας έξοδο αλλά και εντός έδρας. Αυτό θέλαμε να τονίσουμε και με την ανακοίνωση που βγάλαμε χθες με το σωματείο. Ο κόσμος είναι το κλειδί για την επιτυχία της ομάδας. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και στο φούτσαλ ενώ ακολουθεί ένα τριήμερο γεμάτο με σημαντικά παιχνίδια για την ομάδα μας και καλούμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πόσο τον έχουμε ανάγκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας