Παιχνίδια παγίδες για τους Λεμεσιανούς-Με νίκες αναρριχώνται βαθμολογικά

Στη μάχη για άλλο ένα τρίποντο, ρίχνονται το απόγευμα του Σαββάτου οι ομάδες της Λεμεσού, ΑΕΛ και Απόλλωνας, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό και την Πάφο, αντίστοιχα.

Η ΑΕΛ, ταξιδεύει στην ακριτική Άχνα εκεί όπου θα ψάξει το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό, ο οποίος με τη σειρά του διψά για βαθμούς, ώστε να ξεκολλήσει από τον ένα βαθμό που έχει μαζέψει στις πρώτες έξι αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Ντούσαν Κέρκεζ έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση, στο ντέρμπι του Τσιρείου και ελπίζουν ότι θα πετύχουν άλλη μια νίκη και θα ανέβουν στους 13 βαθμούς, που θα τους δώσει την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρωτοπόρο ΑΕΚ, η οποία δίνει ντέρμπι με την Ανόρθωση, την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Βόσνιος τεχνικός, γνωρίζει καλά ότι το παιχνίδι έχει αρκετές δυσκολίες, αφού η βαθμολογική συγκομιδή του Εθνικού δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο και για το λόγο αυτό έκρουσε καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να τους κρατήσει σε επαγρύπνηση.

Ο Κεραυνός, επιστρέφει μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όμως είναι άγνωστο προς το παρόν κατά πόσον θα πάρει φανέλα βασικού, αφού ο Βοζίνια στο παιχνίδι με την Ανόρθωση ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και κράτησε το σκορ στο 2-1, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Απ’ εκεί και πέρα, δεν αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σύγκριση με τον προηγούμενο αγώνα. Στην άμυνα θα παίξουν οι Σωτηρίου, Τεϊσέιρα, Σάντος, Ριστέφσκι. Στο κέντρο θα παίξουν οι Ζντραβκόφσκι, Μεντόγεβιτς, Έουλερ, ενώ στην επίθεση η τριάδα θα αποτελείται από τους Τσέποβιτς, Μάζουρεκ και Μαϊντεβατς.

Δύο ώρες αργότερα, ο Απόλλωνας θα κοντραριστεί με την Πάφο στο Τσίρειο στάδιο και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, απέναντι σε ΑΕΚ και Ομόνοια.

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, δούλεψε στον τομέα της ψυχολογίας, ώστε να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του, που ξεκίνησαν εξαιρετικά το πρωτάθλημα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη.

Ο Γερμανός προπονητής, έχει μελετήσει καλά την Πάφο και έχει διαπιστώσει τα δυνατά, αλλά και τα αδύνατά της σημεία, στα οποία θα χτυπήσει ώστε η ομάδα του να πάρει το τρίποντο.

Για τον Απόλλωνα, ο αγώνας κρύβει πολλές παγίδες, αφού η παφιακή ομάδα έδειξε ότι έχει εξαιρετικά στοιχεία και μπορεί να χτυπήσει κάθε αντίπαλο είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Ο κ. Τσόρνιγκερ, αναμένεται να παρατάξει τον Γιοβάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια και τους Χαμάς, Ρομπέρζ, Κατελάρη και Φιλιώτη στην άμυνα. Στο κέντρο θα παίξουν οι Χάμπος, Ίλιεφ  και Ζράντι, ενώ στην επίθεση η τριπλέτα θα αποτελείεται από τους Πίττα, Νταμπό, Γιάνγκα.

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Οι οδηγίες της βρετανικής αστυνομίας προς τους οπαδούς την Άστον Βίλα
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ